بچه ها پیش این مرکز درمانی تبریزیان تو مشهد نرید به من پودر سعد دادند برای شقاق بیچارم کردند زخم نداشتم که بیشتر دچار زخم شدم داروی جامع هم که خوردنی بود اون داروخونه ایی که هیچی نمیفهمه گفت با عسل مخلوط کن بردار که سوختم چون توش فلفل داشت واقعا الکیه ادم هایی اونجان که سرشوت از هیچی در نمیاد من و بدتر کردند طوری که نمیتونم بشینم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد مفهومِ تو.... وزن اولیه : ۶۵ وزن کنونی:۵۸/۱۵۰ وزن ایده آل:۵۶ ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰
انتی شیفر دارم میزنم عسل خوبه خوب میکنه ؟؟ این پودر و زدم دیگه نمیتونم بشینم
عسل و.روغن زیتون حالت مسکن داره عسل زخم رو بهبود میبخشه البته باید چند وقت مدام تکرار کنی .من ام جی زدم و عسل قبلا کلی پماد و... میزدم اثر نداشت دو ساله درگیرم
هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد مفهومِ تو.... وزن اولیه : ۶۵ وزن کنونی:۵۸/۱۵۰ وزن ایده آل:۵۶ ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰
عزیزم پودر سعد واسه تمیزکردن دندوناست روشم نوشته سعد دهان فکنم چجور شما برا شقاق استفاده کرده حدا ...
سرچم کردم همین ایت الله تبریزیان نوشته بود برای شقاق بعد از دفع یک دقیقه ساییده بشه روی شقلق روی قوطی اشم که خود همون مرکزشون بهم داد نوشته برای شقاق ولی زخمم کرد نمیتونم از سوزشش بشینم
سرچم کردم همین ایت الله تبریزیان نوشته بود برای شقاق بعد از دفع یک دقیقه ساییده بشه روی شقلق ر ...
الهییی
چقد بد