2777
2789
عنوان

کیا شغل شوهرشون با خانوما درارتباطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1689 بازدید | 102 پست
نمی دونم چقدر حرفم درستهولی اکثر کاسب ها واسه جذب مشتری و فروش اجناسشون خیلی خیلی زبون میریزن و نرم ...

نامزد من واقعا اینجوریه و آزارم میده

خیلیم تاکید کردما ولی آدم نمیشه

مثلا مشتری زنگ میزنه

جااااانم خانوم کریمی

اخرشم

عزیزه منی

قربان شما

خدانگهدار

شایدم من حساسم ولی نباید بگه جانم

چراا

از تهدیدت خوشم اومد خانم جان

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزد من واقعا اینجوریه و آزارم میدهخیلیم تاکید کردما ولی آدم نمیشهمثلا مشتری زنگ میزنهجااااانم خانو ...

دیگه مغازه دارها تکه کلامشون هست سخت نگیر

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

شغلش هم با خانوما در ارتباطه هم با آقایون 

تازه برا من گاهی از یه سری کارای خانوما تعریف می‌کنه 

دوتامون میشینیم می‌خندیم 

حساس نیستم من 

به نظرم اگه یه زن می‌دونه مردش اهل این کارا نیست اگه حساسیت نشون بده همین حساسیت کارو خراب می‌کنه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
نامزد من واقعا اینجوریه و آزارم میدهخیلیم تاکید کردما ولی آدم نمیشهمثلا مشتری زنگ میزنهجااااانم خانو ...

کاملا متوجه حست میشم

به هر حال هر خانمی رو همسرش حساسه

حتی اگه همه اینا فقط واسه جذب مشتری باشه و واقعا منظوری نداشته باشه

شوهر من کارمند دانشگاه کلی در و داف دور و برشه .بعضی ها برای نمره و گرفتن واحد و....هر کاری میکنن

نه بابا این خبرها هم نیست. دیگه چهار تا نمره برای یه مدرک بی خود چیه که بخواد هر کاری به خاطرش بکنه

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

همسر من محل کارش طوریه که میزش بین دو تا خانمهقرار بود یه اقا بیاد تو اتاقشون که نشد و یه دختر جوون ...

شوهر منم تو اتاقش  خانم هست ولی بهش اعتماد دارم و کاری میکنم که سمت خودم بیاد