2777
2789
عنوان

انصراف از فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 25 پست
مشکل همبنه من علاقه ای ندارمو همچنین این همه محدودیت ناراحتم میکنه

پس در گیر این محدودیت های دانشگاه نشید و وارد این فضا نشید

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

چون هنوز تعهد ندادم جریمه ندارمدلم پیش پزشکیه

خیلی فکر کن مرحله بع مرحله هردوش رو تصور کن و در نهایت تصمیمی رو بگیر که لبخند بزنی با فکر بهش 

اگه خس میکنی با پزشکی با عشق درس میخونی اینده کاری خوبی داری چرا که نه 

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی فکر کن مرحله بع مرحله هردوش رو تصور کن و در نهایت تصمیمی رو بگیر که لبخند بزنی با فکر بهش اگه خ ...

یعنی بقیه پشتم نمزگن لین چقدر احمقه شغل رسمی رو ولکرده دوباره کنکور میده

همه بهم مزگن انصراف نده نمزدونم چیکار کنم

همه از دیدگاه خودشون میگن

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

واقعا سنم خیلی کمتر ار این حرفاست که ببینم چه دیدگاهی دارم

منم که دارم این حرفا رو میزنم ۱۹سالمه

ببین عزیز من یه چیزو بهت میگم همیشه یادت باشه 

توی زندگیت همیشه صلاح خودتو بخواه و خانوادتو 

به حرفای خانوادت اهمیت بده فقط چون با دلسوزی خیرتو میخوان 

حرف پشت سر همه همیشه هست 

من زمانی که عقد کردم با نصف ادمای نزدیکم قطع رابطه کردم چون دیدم پشت سرم حرف زدن 

زمانی که دانشگاه قبول شدم چون فردوسی نبود گفتن اخیی اینهمه خوندی هیچیم نیاوردی درصورتی که من هدف خودمو آورده بودم 

کسی که دوست داره مشخصه 

کسی که بشینه پشت سرت حرف بزنه ارزش نداره بخوای سرش اعصاب بزاری 

تو صلاح زندگی خودتو با مشورت پدر مادر یا همسرت ذر نظر بگیر نعوذ بالله این مردم پشت سر خداهم حرف میزنن

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 

به نظر من انصراف بده

تو نمی تونی دووم بیاری تو جوی که خفه ات میکنه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بقیه کجای زندگیت هستن؟

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀