2777
2789
خداروشکر کن ک ترک کردی انشالله هیچوقت سمتش نری ..چجوری ۴ماهه نکشیدی

الان دیدم نوشتی ۲۰ نخ روزی!

من روزی دو سه نخ بودم

تو اول کمش کن

مثلا یه هفته ۱۵ تاش کن

هفته بعد ده تا

کم کم بکنش روزی یکی دوتا بعد قطعش کن

من چون از اعتیاد اطرافیانم خیلی ضربه خوردم کلا از اعتیاد متنفر بودم

یه روز با خودم فک کردم سیگارم همونه منم همونقد حقیر شدم با معتاد شدنش

دیگه لب نزدم

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با ترک مخالفم چون سیستمت رو به هم می ریزهمی تونی یه صبح نکشی یا می تونی شب از 8 تا 12 نکشی

جوری وابسته هستم ک تاچشمم باز میشه باید سیگارمو بکشم تاموقع خواب هم همش سیگار سیگار خستم کرده ولی بازم نمیتونم ترک کنم

الان دیدم نوشتی ۲۰ نخ روزی!من روزی دو سه نخ بودمتو اول کمش کنمثلا یه هفته ۱۵ تاش کنهفته بعد ده تاکم ...

بهترین کارو کردی افرین ب ارادت منم سعی میکنم ازفرداباز کم کنم ممنون ک وقت گذاشتی

جوری وابسته هستم ک تاچشمم باز میشه باید سیگارمو بکشم تاموقع خواب هم همش سیگار سیگار خستم کرده ولی با ...

بله امروز با دختر شونزده ساله حرف می زدم

باور نکردم می گفت روزی یه پاکت پرث می کشه

بهترین کارو کردی افرین ب ارادت منم سعی میکنم ازفرداباز کم کنم ممنون ک وقت گذاشتی

❤️❤️

حتما کمش کن 

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
الان دیدم نوشتی ۲۰ نخ روزی!من روزی دو سه نخ بودمتو اول کمش کنمثلا یه هفته ۱۵ تاش کنهفته بعد ده تاکم ...

همین روش ماهانه باید لان جام بده ذره ذره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)