2777
2789
عنوان

من تصمیم دارم تو عقد از شوهرم پول نگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 46 پست
خب اگر اون نه و نو اورد من کوتاه بیام؟ نیام؟ چی بگم؟ تا کجا اصرار کنم؟

راستش بستگی بخودت داره.

منم پول نمیگرفتم چون درامد خوبی داشتم از رنج متوسط بالاتر.

البته مثل شما باهم که بیرون میرفتیم، ایشون خرج میکرد.

من توی ذهنم مرد رو مسئول هزینه هام نمیدیدم و هردو برای زندکیمون خرج میکردیم. الان یه چند ماهی هست دارم استراحت میکنم و البته پس اندازم دارم اما همسرم کارتشو واسم گذاشته. هرچند استفاده ام نکردم چون بیرون نمیتونم برم زیاد ولی پول گرفتن، میتونه توجه همسرتونو برسونه.

اتفاقا رک حرف بزن و بگو من دست دارم با اینکه خودمم پول دارم و پولمم تو زندگی میارم اما همسرم برام پول بزنه. مقدارش مهم نیست ولی دوست دارم اینجوری بهم توجه کنی

نمیخوام بترسونمت ولی این راهی که میگی رو رفتم تهشم میدونم چی میشهخراب نکن خودت زندگیتو با نمیخوام ها ...

منظورم این نیست می‌خوام نامزدش رو بشناسم 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوام بترسونمت ولی این راهی که میگی رو رفتم تهشم میدونم چی میشهخراب نکن خودت زندگیتو با نمیخوام ها ...

منطورم از نمیخوام این نیست که اون بخواد بده و من نه بگم‌که. اخه وقتی خودش چیزی نمیگه من چحوری بگم پول برنه برام؟ 

الان ماهانه نگیر ولی رفتی سر زندگی بگیر همسرت گفته منو تو نداریم و خسیس نیست براتم خرج میکنه پس مشکل ...

من نمیخوام تو زندگی از حقوق خودم خرح خودمو بدم واقعیتش. اما دقیقا این نکرانی رو دارم که فکر کنه دارم خودمو جدا میکنم 

من نمیخوام تو زندگی از حقوق خودم خرح خودمو بدم واقعیتش. اما دقیقا این نکرانی رو دارم که فکر کنه دارم ...

از پول خودت خرج خودت کنی اتفاقا بد نیست ولی بذار اونم خرج کنه ماهیانه بده بهت

همین ک ی سری چیزا رو خودت داری خرج میکنی کمک ب زندگیه دیگه

از خرجای اون کاسته میشه

خب اونم شاید فکر میکنه تو نمیخوای بشین بهش بگو قشنگ

اون شروعش سخته، به نظرم یه بار همینجوری بهش پیام بدم بگم عزیزم به مقدار پول میزنی به کارتم لطفاً 

و هر موقع لازم داشتم بگم همینجوری، بعد دیکه خودش کم کم به این نتیجه برسه ماهانه بزنه

نه عزیزم چجوری نرم نرم ؟ میشه مثال بزنید

دوستی داری عقد باشه؟ 

از چالش های دوست عقدیت در مورد پول تو جیبی براش بگو 

یا یه داستان تعریف کن چه مبدونم یه فیلم مرتبط بذار باهم ببینید

مستقیم درموردش شروع نکن حرف بزنی

اول ببین در مورد بقیه چه نظری میده و چه دیدگاهی داره

بعد مثلا درمورد اینکه فلان روز میخوای بری مثلا دکتر باهاش حرف بزن. یه طوری که انکار با خودت حرف میزنی بلند بلند پیش خودت حساب کتاب کن که فلان قدر باید بدم بهمان قدر باید خرج کنم و... منتظر باش و ببین تعارف میزنه؟

البته اکثر مردها خنگن نمی‌فهمن ولی خب لازمه مرحله به مرحله امتحانش کنی

بعد هم مثلاً یکی دو بار مثلا پولت رو انتقال بده به مادرت زنگ بزن بگو فلان جام پول لازمم. دروغ هم نگفتی دیگه. این کار رو که کردی یه مدت صبر کن ببین دفعه بعد که تنها میخوای بری بیرون خودش می‌پرسه پول داری یا نه؟

وقتی پرسید پول داری یا نه مبهم جواب بده سعی کن مستقیم آره و نه نگی

یه کاربر خوب گفت اینکه بگی دوست دارم از شوهرم بگیرم و پولی که تو میدی مزه دیگه ای داره و... هم خوبه. به شرطی که در فضای صد در صد صمیمی با لحن پر ناز و عشوه بیان بشه اصلا حس نکنه طلبکارانه باهاش حرف میزنی اصلا شکل بحث به خودش نگیره

بعد به مدت ریز ریز تکرار کن این کارها رو

حتی اگه جواب نده نتیجه مثبت می‌ذاره برای بعد عقد 

اون شروعش سخته، به نظرم یه بار همینجوری بهش پیام بدم بگم عزیزم به مقدار پول میزنی به کارتم لطفاً و ه ...

خوبه

اگه سختته اینطوری بگیر تا اینکه بعدا خودت بهش بگو بجای خورد خورد زدن یهو ماهیانه بزن واسم

من نمیخوام تو زندگی از حقوق خودم خرح خودمو بدم واقعیتش. اما دقیقا این نکرانی رو دارم که فکر کنه دارم ...

همینکه خریدهات رو انجام میده خودش خوبه 

ببین زیاد پیشش بگو فلان چیز رو خریدم بهمان چیز خریدم و... از الان بدونه تو خرج داری. از بابات پول نمی‌گیری الان؟ بگی بابام برام خرید تو ذهنش ثبت می‌کنه بعد عروسی وظیفه اون خواهد بود بخره برات

خب ایشون به شما گفتن منو تو نداریم ولی شما با اینکار ممکنه جدایی رو اغاز کنید و بد برداشت کنه  به نظرم کاش روز اول درموردش صحبت میکردید الانم اگه بتونید غیرمستقیم مطرح کنید مثلا بگید دارم میرم دکتر ببین چی میگه تعارف میکنه بزنم به کارت 

دوستی داری عقد باشه؟ از چالش های دوست عقدیت در مورد پول تو جیبی براش بگو یا یه داستان تعریف کن چه مب ...

اوووووه این همه نقشه و داستان سازی واقعا لازمه؟ چه کاریه اخه 

همون مستقیم و صریح بهتر نیست؟! 

بعد تازه میکن مردا خنگن نامزد من خنگ تر از بقیه مرداست😅