2777
2789

اینجا که همه رشته تاپ قبول شن توی اینستا هم همه پزشکی و دندون قبول شدن بلاگرا و فامیل ها نزدیکشون استوری هرکی باز میکنم قبول شدی البته حقشونه و افرین بهشون ولی واقعا افسردی گرفتم احساس میکنم تنها کسی که قبول نشده منم واقعا حالم بده.

از اونور یکی از این بلاگرا دخترش قبول شده براش جشن حسابی گرفتن همشم میره اکسپلور مامانم واقعا شرمنده شدم. هی خدا

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت جواب خودتو توی عنوان دادی

" فضای مجازی" 

مجازی خزعبلات ذهنتتو اینجا خالی کنی

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

من پارسال قبول نشدم و قیدش و زدم . 

الان هم خیلی ها قبول نشدن . نا امید نشو .

دانشجوی روانشناسی 🌱✨️ عاشق کتاب 📚 یه دختر چادری ام که کلی لاک و عطر و لوازم آرایشی دارم 🩷 هروقت حوصله نداشتی میتونی تو تاپیک هات منو تگ کنی تا با هم حرف بزنیم و آروم بشی ❤️😇 هیچ وقت یادت نره که خدا بعد از اینکه تو رو خلق کرد به خودش آفرین گفت🥰 پس خیلی با ارزشی ☺️ قدر خودتو بدون 🌸 اللهُمَ صَلِ علی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم 🌺☘️

ناراحتی تو درک میکنم چون سر خودمم اومد

ولی یه چیزی که هست اینه که هر کس مسیر زندگی خودشو داره

قرار نیست ما همه اول شیم

قرار نیست همه دکتر شیم

اصلا کی آینده رو دیده؟اومدیم و خودت تو یه رشته دیگه ستاره شدی

حق میدم الان حرفای منو قبول نکنی چون خیلی سنگین اومده برات نتیجه ها....

ولی نذار ذوقت واسه ادامه زندگی تلف شه

🎀

من ولی نسدم پس جزو همه نیستی

با این امضات کامنت نمیذاشتی بهتر بود داغشو تازه تر کردی 😂😂

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

خب کسی که قبول شده میاد همه جارو پر میکنه که من قبول شدم بقیه اگه رشته شون رو دوست نداشته باشن که نمیان بگن 

ناراحت نباش و اهمیت نده واقعا ، اگه پشت کنکور موندی باید هدفمند و با اعتماد به نفس درس بخونی این چیزای حاشیه ای فقط باعث میشه ذهنت درگیر بشه 

غصه نخور عزیزم ارزش آدما که به قبول شدن توی کنکور نیست ان شاءالله شما هم قبول میشی

میدونم ولی برای خودمم مهمه واقعا ادم جوی خانواد شرمنده میشه

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘