2777
2789

واقن راهکاری نداره؟ دردش عذاب آورهههه😫😫😫

🖤ای خدایا به آرزوی من نگاه کن 💔آرزوم اینه از ‌شهرمون برم و دیگه اینجا برنگردم. اینجا افسرده شدم بزرگترین آرزومه. توروخدا برام صلوات بفرستید به آرزوم برسم 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی اگه شصت پا هست منم چندین سال این مشکل داشتم‌ حتی به عمل هم راضی شده بودم ولی این روش امتحان کردم جواب بود خداروشکر.صبر کن ناخنت بلند بشه به یه مرحله میرسه که میره تو گوشت تو اون مرحله که میرسیدمن قبلا از ته میگرفتم دردش موقت اروم میشد ولی فایده نداشت و دوباره برمیگشت ببین اگه میخای خوب بشه به نرحله ای رسید که تو گوشت رفت دردش طاقت بیار و ناخن با لبه ناخن گیر یا گوش پاک کن که لوله ش با برش عمودی دوقسمت کردی بده بالا و زیرش پنبه بذار میشه همون پنبه سر گوش پاک کن بذاری دردش کمتر میشه سه روز طاقت بیار تا ناخن خودش بالا بکشه اگه تونستی بازم پنبه بذار صبر کن ناخنت خیلی بلند بشه و بعدش از این به بعد از بالاتر بگیر اصلا جوری نگیر که ناخن تا سطح پوست کوتاه بشه یک میلیمتر بالاتر بگیر .من بعد ده سال عذاب تازه بااینکار امسال راحت شدم.اگه عفونت کرده یا ورم داره چند روز پودر داخل قرص سفالکسین یا کلیندامایسین بریز روی قسمت دردناک اسپری الکل بزن مرتب رو انگشتت تا یک هفته واقعا تاثیر داره و برای همیشه راحت میشی .منم اینارو از چندتا سایت جمع کردم و انجام دادم و نتیجه شو دیدم