چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی 🩶🌱 یه پسر خوشتیپ و خوش هیکل دارم (نامزدم رو میگم) 😅🫂دانشجوی دندان پزشکی هستم🦷👩🏻⚕️ تنها کسی که میتونه ارزش تو رو تعیین کنه خودتی و فقط خودت 🫶🏻🩷 کاربر قدیم اینجا هستم😊علاقه مند به مطالعه هستم 📚 مترجم زبان انگلیسی👩🏻🎓 طبیعت گرد 🌱 عاشق خانواده 😇 السلام علیک یا حضرت معصومه ❤️ هر چه داریم از این دختر موسی داریم ❤️ علاقه مند به حافظ 🦋🍃 هوا خاه توام جانا و میدانم که میدانی 🦋🍃 اندر دل من بیرون و درون همه اوست
فرهنگیان انتخاب می کردم نه علوم پایه اصلا پسر و دختر یه جا خوب نیست الان دارم می خونم باید پیک می ها و دیونه های کلاس و رفتار های نابالغ اونارو تحمل کنم
اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر میکنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡 کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀 آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨
یه تاپیک خوندم برای سال ۹۳ یا ۹۷ هم بود همه ناراضی بودن
و میگفتن فقط انسانی
اگه برای ماشین الات باشه که عالیه
چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی 🩶🌱 یه پسر خوشتیپ و خوش هیکل دارم (نامزدم رو میگم) 😅🫂دانشجوی دندان پزشکی هستم🦷👩🏻⚕️ تنها کسی که میتونه ارزش تو رو تعیین کنه خودتی و فقط خودت 🫶🏻🩷 کاربر قدیم اینجا هستم😊علاقه مند به مطالعه هستم 📚 مترجم زبان انگلیسی👩🏻🎓 طبیعت گرد 🌱 عاشق خانواده 😇 السلام علیک یا حضرت معصومه ❤️ هر چه داریم از این دختر موسی داریم ❤️ علاقه مند به حافظ 🦋🍃 هوا خاه توام جانا و میدانم که میدانی 🦋🍃 اندر دل من بیرون و درون همه اوست
نظرت راجب مهندسی مکانیک چیه؟یه تاپیک خوندم برای سال ۹۳ یا ۹۷ هم بود همه ناراضی بودن و میگفتن فقط انس ...
به نظر من خوبه من خودم انسانیم ولی دخترم ولی با این حال اگه یک درصد ب درسای ریاضی علاقه داشتم میرفتم ریاضی و بعدشم ی رشته مهندسی تو ی دانشگاه تاپ برنامه نویسی هم عالیه