2777
2789
عنوان

خانوما تو انتخاب شوهر دقت کنین

172 بازدید | 15 پست

الان این تاپیکای زجر اور ژانر شوهر ک.ثافت، علاوه بر خودتون، داره مایی که کیلو متر ها باهاتون فاصله داریم، رو هم خون به جگر می کنه

ترجیح میدم برم تو تاپیکای وایتکسی، و رییس قطار

اگه اونی که عاشق رییس قطار شده بود، تاپیک زد، تگم کنید

میخوام ببینم با دنیای دخترونه اش کی خداحافظی می کنه

تاپیک وایتکس چیه باز

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

دقیقا میخواستم همینو بگم 

همین الان 5 تا تاپیک اینطوری دیدم 

هرکی میخواد ازدواج کنه پشیمون میشه 

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میرن رمان میخونن میان به اسم خودشونو اضافه می کنن 😂😂🤣

نه همه

واقعیت داره واقعا ولی نصف نصف 

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟