2777
2789
عنوان

دوستم بهم بد نارو زد

247 بازدید | 12 پست

پشت من بد گفت راز منو پیش همه گفت من دردول میکنم از زندگیم از چیزایی ک کسی نمیدونه اون جمع میکرده تو سینش تا بره پیش بقیه بگه  ی خواستگار خوب داشتم رفته پیش اونا بد منو گفته ک من دوس پسر داشتمو از این حرفا 

میخام حالا با دوستش بریزم رو هم و باهاش صمیمی شم 

چطور با دختره صمیمی بشم 

اقایون بیشعور ک اینجا تشریف دارن درخواست ندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💔من کل زندگیمو گذاشتم کف دست رفیق 15سالم شوهرش نخ میداد بهم گندش دراومد دوستم زنگ زده مامانم همه تقصیرارو انداخته گردن من😞در حالی که شوهرم میدونه مقصر کی بوده امروز مادرم اینقدر نفرینم کرده گفته جوون مرگ شی دارم روانی میشم مامانمو بابامو داداشمم بلاک کردم. امروز اینقدر گریه کردم جونم داره در میاد شوهرم همش میگه مهم منم خودتو ناراحت نکن ولی باز می‌سوزم بخاطر اش نخورده 

💔من کل زندگیمو گذاشتم کف دست رفیق 15سالم شوهرش نخ میداد بهم گندش دراومد دوستم زنگ زده مامانم همه تق ...

دل خانوادتو ب دست میاری خودتو ناراحت نکن 

اقایون بیشعور ک اینجا تشریف دارن درخواست ندن

امضاتون جالب نیست

مگه ازون بی شعورایی هستی که درخواست میدادن به خانما که بهت برخورده؟ 

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

مگه ازون بی شعورایی هستی که درخواست میدادن به خانما که بهت برخورده؟

خیر

❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تایپیک های جنسیتی نظر دادم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم