2777
2789
عنوان

25 سالمه خجالت نمی‌کشم که بگم

238 بازدید | 15 پست

هنوز خیلی وقتا از پس خیلی از کارا بر نمیام 

هنوز سال آخر کارشناسی ام در حالی که بقیه همسنام یا ارشد گرفتن یا دارن ارشد میخونن  

هنوز نتونستم به 90 درصد هدفام برسم 

هنوز تنهایی سفر نرفتم 

هنوز زبان انگلیسی رو کامل یاد نگرفتم 

هنوز نتونستم به اکسل مسلط بشم 

هنوز هم خجالتی ام 

هنوزم نمیدونم هدفم چیه 

هنوز شاغل نشدم 

هنوز درآمدی برای خودم ندارم 

هنوز از خانواده ام پول میگیرم 

هنوز نتونستم وقتی یه تصمیمی میگیرم تا آخرش رو برم 

هنوز گواهینامه ندارم ، حتی رانندگی هم بلد نیستم 

هنوز دائم در حال مقایسه خودم با دیگرانم 

هنوز مهارت آنچنانی بلد نیستم 

هنوز ......

یه ماه نمیشه 25 ساله شدم ، راستش رو بخواهید حس میکنم که دیگه هیچ وقت قرار نیست به موفقیت خاصی برسم ، تا اینجای زندگیم هر چی که بوده فقط شکست و ناکامی بوده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازهرجاشروع کنی موفقیته. من 37 سالمه وهمه اینایی ک گفتی هستم اصلانم  احساس شکست نمیکنم

عزیزان نی نی سایتی لطفا مادرانی که بالای 30 سال هستند توتاپیکهای من شرکت کنن. نیاز به راهنمایی ونظرمجردها وبچه مدرسه ای هاندارم ضمنا توی تاپیکی که درموردش تجربه دارید برید راهنمایی کنید واگر تجربه ندارید نظراتتون رو برای خودتون نگه دارید ما بهش احتیاج نداریم.

خوبی عزیزم همین که در حال تحصیل هستی یعنی موفقیت 25سال هم سنی نیست کی بگی دیگه قرار نیست موفق بشم خیلی از هدفت مثل گواهینامه زبان همه هزینه برداره که درست تموم بشه میری سرکار به همشون میرسی فقط مثبت فک کن

توووو میتونی الآنم دیر نیست اگه هدفت رشته خاصی بود تا 50سالگی وقت داری ، یکی از فامیل معلم بود کن مو ...

راستش بیشتر به اینکه مهارت خاصی ندارم ناراحتم ، وگرنه از لحاظ درسی مشکلی ندارم 

مرسی عزیزم ، از پیامت خیلی وایب خوبی گرفتم 🫂❤️

خداروشکر عزیزم واقعیتو گفتم همینکه داری درس میخونی یعنی انگیزه داری تو تلاشتو کن باقی با خدا اینونو مطمئن باش خدا هرگز کسی که تلاش کن نادیده نمیگیره موفق باشی❤️