2777
2789
عنوان

کمک برای شغل معلمی

| مشاهده متن کامل بحث + 4085 بازدید | 38 پست

ببخشید استخدامیه آموزش و پرورش اعلام شده؟؟؟کی اعلام شده؟اگه میدونین لطفا جواب بدین

میدونم واسه خیلیا صلوات فرستادید و خسته شدید،ولی اگه میشه واسه من و مشکلاتمم دعا کنید و صلوات بفرستید😪سخت بهش نیاز دارم😔جان خودتون دیگه این عکس پروفایلمو برندارید هی گم نشم😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا این آموزش وپرورش خیلی آش دهنسوزیه.من خودم دبیرم وواقعا بعد سالها پشیمونم.چون حقوقش اصلا قابل مق ...

به نظر من ادم نباید ناشکر باشه اگه اینم نبود چکار میکردید

ولی معلمی بهترین شغله برای خانمهاست از نظر تایم کاری میگم

گلی خانم میتونم ارشدم را برم ترببت بدنی بخونم چون من مربی ایروبیکم هستم؟

آره میشه ما تو دوره ارشد اونهایی که رشته شون چیز دیگه ای غیر از تربیت بدنی بود واحدهای دیگه ای هم میگذروندند

به نظر من ادم نباید ناشکر باشه اگه اینم نبود چکار میکردید ولی معلمی بهترین شغله برای خانمهاست از نظ ...

اگه این اشتباهو نمیکردم حتما یه کار بهتر یا یه رشته بهتر میرفتم.این یه حماقت بود

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

بعد میتونم سال دیگه تو ازمون اموزش وپرورش شرکت کنم؟اگه ارشد تربیت بدنی بخونم 

واینکه تربیت بدنی ارشد سخته ؟ 

دوسال طول کشد ارشد شما؟

ببخشید اینقدر سوال پرسیدم 

بعد میتونم سال دیگه تو ازمون اموزش وپرورش شرکت کنم؟اگه ارشد تربیت بدنی بخونم  واینکه تربیت بدن ...

برای شرکت کردن تو آزمون استخدامی رو نمیدونم باید برید؟ بپرسید 

ولی ارشد زیاد سخت نبود البته من بازاریابی ورزشی بود ارشد فیزیولوژی یا حرکات اصلاحی و اینا خیلی سخته

میخوام بدونم اینده شغلی ترببت بدنی خوبه یا علوم تربیتی ؟واینکه فوق بخونم اینارا یا از اول لیستنس بخو ...

پرس و جو کن اول ببین ارشد غیرمرتبط با لیسانس استخدام میکنه آموزش پرورش

ببخخشید شما میدونید از کجا برم بپرسم ؟

دفترچه استخدامی سالهای گذشته رو بگرد بخون

البته اگه میخوای مطمین بشی از آخرین قوانین

زنگ بزن مرکز نیرو انسانی آموزش و پرورش

شمارشو ندارم وگرنه میگذاشتم برات از نت سرچ کن