2777
2789
عنوان

دهه هشتادیا چرا اینجورین

109 بازدید | 13 پست

واقعا اعصابمو بهم ریختن

خودم سنم کمه ولی اینا واقعا شورشو دراوردن 

کافیه یه نفر کوچککک ترین سوتی بده یا صداش عادی نباشه یا لکنت داشته باشه یا زبونش بگیره یا هر مشکل دیگه

انقدررر مسخره میکنن و موقع حرف زدن طرف میخندن و پچ پچ میکنن و اداشو د میارن و لقب میزارن براش که دوست دارم برم بزنم تو گوش باباشون با این تربیتش😑

یک هفتس باهاشون در ارتباطم و واقعا اذیت میشم

هوففف

جمع نبند ربطی به دهه نداره به شعور ربط داره که ممکنه یه دهه ۶۰ یا ۷۰ هم اینکارو بکنه

عاشق گربه هام🥺💕آدمی نیستم که بگم مجازی و مهم نیست...پس مراقب حرف زدنتون باشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی به دهه ی زندگی داره طرف با شصت هفتادسال سن بلد نیست چطور با ادم رفتار کنه یکی دیگه ام با بیس سال سن درس بیس تای منو تورو میده میده همه چیز بستگی به تربیت و ذات اون ادم داره

کوردم🌱

جمع نبند ربطی به دهه نداره به شعور ربط داره که ممکنه یه دهه ۶۰ یا ۷۰ هم اینکارو بکنه

حدود ۲۰ نفر همه همین مدلی هستن

من قبلا با همسنای خودم خیلی در ارتباط بودم اصلا این رفتارارو ندیده بودم

اون طرف بیشعوره چه ربطی به یه دهه خاص داره؟ 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
چه ربطی به دهه ی زندگی داره طرف با شصت هفتادسال سن بلد نیست چطور با ادم رفتار کنه یکی دیگه ام با بیس ...

حرفت درسته ولی دهه های جدید به شدت مغرور و خودخواه شدن 

اصلا ناراحتی بقیه براشون مهم نیست با همه تفریح میکنن

حرفت درسته ولی دهه های جدید به شدت مغرور و خودخواه شدن اصلا ناراحتی بقیه براشون مهم نیست با همه تفری ...

والا من ۲۱سالمه و دهه هشتادیم و فقد سر خودم قسم میخورم بقیه رو نمیدونم ولی خب تو هر سنی ک ببینی خوب و بد داره

کوردم🌱