2777
2789

اگه عمل‌گراییم به اندازه‌ی کمال‌گراییم بود خواسته‌ها و اهدافم الان به داشته‌هام تبدیل شده بودن.

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوم میفهممت خیلی سخته بین بد و بدتر ظاهرا انتخاب کردی فقط باید مسیر زندگی و بری جلو خودتو رها کنی چا ...

احسنت واقعا بدترین تصمیم رو گرفتم خدایی نه مستاجر نه بیکارم خداروشکر نه پیاده ام ولی حالم‌خوب نیست چون چوب ندونم کاری مو خوردم‌ ولی لعنتی زندگی هیچکس اروم‌نیست و هرکس فک‌کنم به طریقی باید عذاب بکشه 

اگه خونوادم خوب بودن 

اگه مریضیم نبود 

اگه میتونستم عین بچه ی آدم درس بخونم

اگه قبلا اینقد بد بی آبرو نمیشدم تهمت نمیخوردم...

اگه یکم پول داشتم اینقد تو حسرت نمیموندیم...

اگه اگه اگه 

امیرت‌العرب👸حی‌الاحواز⚡ امیری‌حسین‌ونعم‌الامیر💕:)

والا به خدامجردی هم هزارتادردهمورده تمسخر هستیمورده تیکه و کنایه هستیترشیده بهت میگنبه خداهمینا بارو ...

بالاخره مجردی را خیلی بیشتر انتخاب می کنند تا ازدواج های پر دردسر

منظورم این هست که اون ازدواجی که اکثرا دنبالش هستند همیشه درصد کمی را شامل میشده، مثل شغل مورد علاقه وهر چیز خوب دیگه.

انشاءالله برای همه ،هر کاری وهرچیزی بهترین ها رقم بخوره.

مجردهای راضی هم کم نداریم.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین