2777
2789
هم کلاسیام همه شون از قبل اتاق گرفتن فقط دعا کن حل شه 😭

یه هم کلاس خودشون رو بگو مسئول خو‌ابگاه پیدا کنه .جاتو باش عوض کن فقط دقت کن ک اتاق جدید ،افرادش مثل خودت صبح کلاس داشته باشن

دقیقااااااا خونه عطیقه منم این صدای آبشار از وسط خونه میاد پسرم هی میگه چیه

مهمون میاد خونمون ضایع خیلی افتضاح

خدالعنت کنه مهندس و کسی که این خونه رو ساخته شبانه روز لعنت میفرستم 

جالبه خود صاحب ساختمان بالا سر ما زندگی می‌کنه از پنجره شاید صدامون بشنوه خیلی اوایل بهش فحش میدادم😂😂😂

این نیز بگذرد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه هم کلاس خودشون رو بگو مسئول خو‌ابگاه پیدا کنه .جاتو باش عوض کن فقط دقت کن ک اتاق جدید ،افرادش مثل ...

اون اسگلام آخه ۸ کلاس دارن بازم مث وحشیا رفتار میکنن تا ۲ صبح 

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

مهمون میاد خونمون ضایع خیلی افتضاحخدالعنت کنه مهندس و کسی که این خونه رو ساخته شبانه روز لعنت میفرست ...

الان من دراز کشیدم صدای پمپ از زیر مُتکام غوغا می‌کنه 

براحتی خوابم نمیبره 

صبحم زود بیدار میشم از صداش😔😭

رشته تو چیه و رشته اونا چیهیعنی هم رشته و هم کلاسی هستین یا فقط هم اتاقی

هیچی نیستم با اون احمقا فقط هم اتاقی امسال خیلی بد شانسی اوردم 

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

الان من دراز کشیدم صدای پمپ از زیر مُتکام غوغا می‌کنه براحتی خوابم نمیبره صبحم زود بیدار میشم از صدا ...

منم حساسم ب صدا 

خداروشکر اینا شب صدای آب باز نمیکنن .بنده خدا باید کم کم عادت کنی

این نیز بگذرد....