دوستان لطفا قضاوت نکنید و از اول تا آخر خوب بخونید
من و یکی از دوستام درسته عقایدمون با یک خانم تو کلاس متفاوت بود (اسم اون خانم رو می زارم خانم x) ولی همیشه با احترام باهاش رفتار می کردیم و اصلا قضاوتش نمی کردم حتی با کارهایی که ب قول امروزی ها بهش میگن پیک می بازی
خلاصه من خودم ادمی هستم که پسر از جلوم ردشه سرمرو سمت دیوار می برم تا دچار گناه نشم اینا عقاید شخصی هست من اصلا نمیگم خوبه ۵تا انگشت مثل هم نیستن هر کس هر جوری هست مورد احترام
من و دوستم داشتیم با یکی از دخترای کلاس حرف می زدیم و همش تعجب می کردیم که چرا یک مدت هست آقایون کلاس بدون دلیل به ما بی ادبی و توهین می کنن که متوجه شدیم همونی خانمی که گفتم خانم x رفته با نصف پسرای کلاس گروه زده و پسر هارو علیه من و دوستم یا بعضی دخترا تحریک می کنه جالب اینه پسرا هم به حرفش گوش میدن و هر کاری بگه انجام میدن
مثلا این خانم x از من سوالی داشت تو پیوی من با وویس توضیح دادم این برای قبلا هاست و این خانم x وویس من رو فرستاده تو همون گروهی که با اقایون تشکیل داده بوده و اونا صدای من رو یه مدت بود تو کلاس مسخره می کردن من همش می گفتم چی شده نگو کار این خانم x هست واقعا حق الناس کرده من حتی تلفنی با یه پسر حرف نزدم نمیگم خوبه دارم شخصیتم رو میگم فقط بعدایشون این رفتار رو در حق من کردن که حلالشون نمی کنم حتی با دوستمم این رفتار رو کرده
الان به نظرشما من و دوستم به روی خانم z بیاریم؟