2777
2789

هیچ شباهت ظاهری نسبت به افغان ها نداری زاییده ذهن خودت هست  داخل دوران بلوغ هستی قیافه ات هنوز جا نیافتاده 

اصالت ستودنی لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدا سرت عوضش آقا امیر به هدفش رسید دیگه تاپیک نمیکنه شبیه افغانیام 😂😂😂

ولی بازم همین تاپیکو میزنه 

مابرای اشتباهات دیگران قاضی هایی سخت گیروبرای اشتباهات خود وکیل مدافعانی چشم پوش هستیم 

افغانها یک نژادشون چشاشون کشیدست مث بربری های مشهد !! بقیشون قیافشون با ما فرقی نداره . بیشتر دهاتی طوری تا افغانی ! به سر و تیپت برس

کسی نپره بهم با استارتر بودم

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

چه قصدی داری که تمام تاپیک هات همینه 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

امیر چرا انقدر قفل شدی روی این موضوع  

همه میگن خب شد حرف؟ تو خودت رو بپذیر دیگه هر چی باشی همینی حالا من بیام بگم نه نیستی یا بگم اره هستی چی عوض میشه؟

(مشکلت شاید افتادگی پلک باشه که انقدر راه مثل ورزش و عمل و تزریق هست که حل میشه)

شبیه نوجوونی های داداش کوچیکه منی

احساس میکنم فرزند آخر هم هستی

انسان بسیار باغیرت و راستگو 

نترس و شجاع و کاری و پرتلاش

عیب نداره الان در سن بلوغی یکم بگذره ته ریش سیبیل در میاری جا میفتی

اگه هم ریش و اینا دوست نداری مدل موهات رو عوض کن 

مدلش شبیه کلاه نمدی هست برا همین میگن افغان.  دو طرف سرت رو کوتاه کن و روی سرت رو بلند تر کن 

موهات رو روی پیشونیت نریز افغان ها معمولا میریزن 

فرق کج بذار و بده یه طرف 

بعد تایپیک میزنی از رضایت‌مندی 

یه مامان  آینده که قراره به زودی باردار بشم🫄🏻👌😍

حس میکنم چندمین باره که این تاپیک تکراری رو از سوی یه شخصی میبیینم با اکانت های مختلف همشون هم میگن سمت یکی از شهرستان های خراسان شمالی هستن و یکی اومده مغازه بهش گفته افغانی خخخ فکر کنم خود درگیری داری ! یه پسری که تو نی نی سایت بیاد جمع خانم ها برای خودشیرینی به نظرم چندشه ! افغانی ها هم انساننن یکی شبیهشون باشه مثلا خیلی ناراحتی داره ؟ افغانیا شبیه کره ای ها هستن ملت افتخارشونه یکی بگه عه شبیه کره ای ها هستی ولی نگه افغانی ها ... 

برنامه نویس و مهندس کامپیوتر

این همه انکار از یه واقعیت سرچشمه میگیره ، حالا چه فرقی می‌کنه آدم کجایی باشه ؟ آدمی را آدمیت لازم است ، اروپایی یا آسیایی هیچ فرقی نداره، سعی کن آدم شریفی باشی مهم نیست کجایی هستی