2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدام گروه قومی در افغانستان از نظر ظاهری بیشتر شبیه ایرانی‌ها هستند؟

پاسخ: تاجیک‌ها

از نظر ظاهری، تاجیک‌ها به طور کلی بیشترین شباهت را به جمعیت غالب در ایران دارند.

دلایل:

* **تبار مشترک:** تاجیک‌ها و ایرانیان هر دو از اقوام **ایرانی‌تبار** هستند که هزاران سال در فلات ایران ساکن بوده‌اند.

* **ویژگی‌های فیزیکی مشترک:** به طور معمول، ویژگی‌هایی مانند:

* پوست روشن تا گندم‌گون

* موهای تیره و موج‌دار

* چشم‌های تیره

* بینی مستقیم یا قلاب‌دار (که در نقاشی‌های باستانی ایرانی دیده می‌شود)

در بین تاجیک‌ها شایع‌تر است. البته این یک قاعده مطلق نیست و در بین همه گروه‌ها تنوع وجود دارد.

**گروه بعدی نزدیک از نظر ظاهری: پشتون‌ها**

پشتون‌ها نیز از اقوام ایرانی‌تبار هستند و شباهت‌های ظاهری زیادی با تاجیک‌ها و ایرانی‌ها دارند، اما ممکن است به دلیل ارتباطات تاریخی و ژنتیکی با شبه‌قاره هند، طیف وسیع‌تری از ویژگی‌های ظاهری (از جمله پوست تیره‌تر و بینی پهن‌تر در برخی subgroups) در بین آنان دیده شود.

---

### کدام گروه قومی از نظر ظاهری کم‌ترین شباهت را به ایرانی‌ها دارند؟

**پاسخ: هزاره‌ها**

از نظر ظاهری، **هزاره‌ها** به طور معمول متمایزترین گروه در افغانستان نسبت به تصویر کلی یک ایرانی هستند.

**دلایل:**

* **تبار متفاوت:** هزاره‌ها عمدتاً **تبار مغولی** دارند و نوادگان سربازان ارتش مغول به رهبری چنگیزخان و تیمور لنگ محسوب می‌شوند که در قرون وسطی به این منطقه آمدند و ساکن شدند.

* **ویژگی‌های فیزیکی متمایز:** به دلیل این تبار، ویژگی‌های ظاهری شایع در بین آنان شامل موارد زیر است:

* چشمان باریک (حالت مغولی)

* استخوان‌های گونه برجسته

* صورت پهن و تخت

* موی کم‌پشت‌تر در بدن و صورت

این ویژگی‌ها، آنان را از گروه‌های ایرانی‌تبار مانند تاجیک‌ها و پشتون‌ها متمایز می‌کند.

**گروه بعدی متمایز: ایماق‌ها**

ایماق‌ها نیز که قومی مختلط از تبارهای ایرانی و مغولی هستند، اغلب ویژگی‌هایی بینابینی دارند، اما می‌توانند به هزاره‌ها شباهت بیشتری داشته باشند.

### جمع‌بندی نهایی در یک نگاه:

| گروه قومی | میزان شباهت ظاهری به ایرانی‌ها | دلیل اصلی |

| :--- | :--- | :--- |

| **تاجیک‌ها** | **بیشترین شباهت** | تبار مشترک ایرانی |

| **پشتون‌ها** | **شبیه (با طیف گسترده‌تر)** | تبار مشترک ایرانی با مقداری اختلاط |

| **ازبک‌ها/ترکمن‌ها** | **در حد متوسط** | تبار ترک‌تبار (شباهت‌هایی با مردم قفقاز و ترکیه) |

| **هزاره‌ها** | **کمترین شباهت** | تبار مغولی |

**توجه مهم:** این دسته‌بندی‌ها بر اساس **الگوهای کلی و آماری** است و در مورد **تک‌تک افراد صدق نمی‌کند**. به دلیل اختلاط‌های تاریخی، ممکن است یک فرد هزاره ظاهری شبیه به یک تاجیک داشته باشد یا برعکس. این پاسخ تنها یک روند کلی را توصیف می‌کند.

خوشتیپی داداش

این مدل موهای کره ایم خیلی خوبه به اکثر پسرا میاد

افغانا هم آدمن 

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

یکم با هوش مصنوعی صحبت کن و دغدغه هات رو بپرس راهنماییت میکنه

پرسیدم جواب درست نمگیه میگه من نمیتونم با قومی یا کشوری مقایست کنم ببینم شباهت داری یا نه این کار علمی نیست

حالا ول کن این همه آدم گفتن نیستی بی خیال شو دیگه 

تازه من افغانی دیدم تو بگی شبیهشی بهش بر میخوره اینقدر که خوشکل خوشتیپن همشون که چشم تنگ و کره ای طور نیستن همه جا زشت و زیبا داره تو همین اینستا برو ببین چون خوشکلن کسی باور نمیکنه افغانی باشن رو اعتماد به نفست کار کن موهاتو درست کن در ضمن خراسانیا و افغانیا چون همسایه خیلی نزدیکن خیلی طبیعیه که شبیه هم باشن حتی لهجه تربتیا خیلی شبیهه دلیل نمیشه هی بهشون بربخوره هی تاپیک بزنن از این به بعد هر کی بهت گفت افغانی کارت ملیتو بکوب تو صورتش خیالت راحت شه فقط ول کن 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر