2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شک ندارم تو یه افغانی هستی ...مغز وگرنه هیچ ایرانی اینقد ...نیست.و البته یک دیوانه هستی که وجودت قطع ...

الان داری قیافمو مسخره میکنی اگر اره بدون ناراحت شدم و ایرانی هستم

بسههههه ساییدیییی

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

حداقل بیا تاپیکم 

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

الان داری قیافمو مسخره میکنی اگر اره بدون ناراحت شدم و ایرانی هستم

اتقافا اصلا به قیافت کاری ندارم و خدا اون روز رو نیاره بخوام قیافه کسی رو مسخره کنم. تو عفلت موندم.ملیت مهم نیست برو رو اعتماد به نفست کار کن اینقد ضعیف نباش بخدا عقده میشه برات ها اونوقت بیا و درستش کن