2777
2789
باورت نشه چون نیستم خراسانیم

خب عزیزم مگه افغانی چشه؟ افغانستان تا چند سال پیش واسه ایران بود و چسبیده به خراسان که چند سالیه مرز کشیده شده و شده کشور دیگه

ترکمن ها هم همینطوری هستن تقریبا.. منم چشمام بادومی هست

مگه چه ایرادی داره؟خدا رو شکر سالمیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💄✨ آموزش تخصصی آرایشگری با کمترین هزینه ممکن! ✨💄  

🌸 آموزش کامل تمام لاین‌های آرایشی  

💰 فقط با 100هزار تومان  

🔒 بدون هیچ ریسکی:  

✅ اول دوره‌ها رو دریافت کن  

✅ بعد هزینه رو پرداخت کن  

📣 مناسب برای همه؛ از مبتدی تا حرفه‌ای  

📲 برای ثبت‌نام یا دریافت اطلاعات بیشتر، پیام بده  

🎓 آموزش‌ها به‌صورت مجازی از طریق تلگرام ارسال می‌شن

باورت نشه چون نیستم خراسانیم

قبلا یادمه گفتی قوچانی هستی تو نقشه بزن خودت ببین قوچان مگه مرز افغانستان نیست؟ بعدشم اصلا شبیه افغانی باشی مگه افغانیا چشه ادم نیستن افغانی و کره ی جنوبی تقریبا چهرشون کپی همه چرا کره ای ها رو دوست دارید ولی از افغانیا متنفرید؟ چهره که همونه

Stay hungry stay foolish

من افغانی خوشگل ندیدم

حتی بازیگرای ترکیه ای تو فیلما هستن که اصالتا افغانی ان مهاجرت کردن ترکیه یا همین ایران فرشته حسینی افغانیه مگه خوشگل نیست؟ یا سیتاا قاسمی خواننده و .... حالا بماند قیافه افغانی و کره ای ها کپی همه تقریبا ولی شما برای کره ای ها میمیری و میگی افغانی زشته چون بحث قیافه نیست بحث نژادپرستیه

Stay hungry stay foolish

یا ترکمن هستی یا خراسانی

درسته؟ 

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

حتی بازیگرای ترکیه ای تو فیلما هستن که اصالتا افغانی ان مهاجرت کردن ترکیه یا همین ایران فرشته حسینی ...

برو بابا فرشته قزمیت کجاش خوشگله اون یکیم ک گفتی اصلا نمیشناسم اره نژادپرستم مشکلی داری؟

خب عزیزم مگه افغانی چشه؟ افغانستان تا چند سال پیش واسه ایران بود و چسبیده به خراسان که چند سالیه مرز ...

دقیقا 

انقد مردم دارن نژادپرست میشن که بعضیا باید این‌جوری از قیافه اشون خجالت بکشن

در حالیکه نمی‌دونن این کارشون از اینکه کسی حتی افغانی شناخته بشه خیلی زشت تر و عهدبوقی تره