2777
2789

صبح تا ظهر تمیز کردم الان کثیف نیست خونه ولی دخترم وسایلشو همه جا می‌ریزه شب فقط یکم جمع میکنم ولو‌میشم انرژیم تموم شده 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه زندگی من همیشه مرتبه فقط شاید گردو خاک باشه رو وسایل که اونم هر چند روز یکبار دستمال و تی میزنم

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
همیشه تمیزههه ولی الان ۵ ماهه زایمان کردم و گند همه جارو کشیده و ترکیده ..نفسمم بالا نمیاد از بهم ری ...

منم 

همین طورم بخدا 🤓🤓🙁🙁🙁🙁

خدا سلامتی بده

معجزه شکر گزاری...

آره امروز به معنای کامل نابود شدم

کل خونه رو جارو کردم و لباس شستم و ظرف شستم خرید کردم ناهار فردا همسر آماده کردم و تکالیف مدرسه پسرم کمک کردم و ازش درس پرسیدم تکالیف کلاس زبانش باهاش کار کردم فردا امتحان زبان داره و......

افسردگی هم دارم بچه کوچیک هم دارم 🤓🤓😐

حل میشه ایشالا

واسه خودت بیشتر وقت بزار عزیزم 

موزیک شاد بزار ب کارات برس

برقص

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
منم همین طورم بخدا 🤓🤓🙁🙁🙁🙁خدا سلامتی بده

هعیییی خدااااا خیلی شرایط بدیه 😢😢😢😢

ممنون عزیزم سلامت باشی

من باید همه چیو بدم بیرون بشورن وحسابی تمیزش کنم حالم بهم خورده هیچی سرجاش نیس

حتی کمدا بهم ریخته وترکیده ان 🥺😒😬

خونه م همیشه تمیز بود .

پسر کوچیکم یکسال و دو ماهشه گند زده به همه جا .هر چی میخوره له میکنه می ماله به فرشا کابینتها دیوارا ...

هر چقدرم تمیز کنم به یه ربع نمیزاره برسه .

خیلی اعصابم خورده به خاطر این وضعیت 

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️