2777
2789

پنج زن (همسایه یا فامیل یا دوست و...)نشستن و باهم صحبت میکنن

زهرا میگه دلار ک رفت ۱۱۵ ی مقدار داشتم فروختم و امروز ک اومد رو ۱۰۷باز خریدم و...

فریده هم میگه زرنگی ها با اینکه سیاهی ولی زرنگی زهرا میگه چی؟

فریده میگه درسته سیاهی ولی زرنگی

زهرا از چهرش معلومه ناراحت شد،،و گفت اتفاقا خوشگلم و شوهرم دوستم داره و خونه مستقل برام گرفت منو نبرد پیش پدر و مادرش(فریده پیش پدر و مادر شوهرش زندگی می‌کنه)

چند دقیقه بعدم زهرا گفت فریده خانم داداشت و امروز بازار دیدم ماشاالله خشکله ب تو نرفته

فریده م با شوخی گفت حرف نزن بابا میکشمتا😂

بعد کمی زهرا گفت فریده خانم شما و شوهرت چقدر فاصله سنی دارین

فریده م گفت همسنیم من فقط چند ماه بزرگترم،،

زهرام گفت آره معلومه تو خیلی بزرگتر نشون میدی

سه تا خانم دیگه م گفته ن نه اتفاقا فریده خانم خیلی کوچک تر از شوهرش دیده میشه

نظرتون راجع به این خانما چیه

اول نظرتون رو راجع به زهرا و فریده بگین

بعد نظرتون رو راجع به حرف آخر سه خانم دیگه ک انکار کردن فریده بزرگ تر از شوهرش دیده میشه(البته شایدم حق با اونا باشه)

لطفاً حرف اضافه نزنین و حاشیه نرین فقط جواب سوالات رو بدین ،،هم ب وقت خودتون احترام بزارین هم ب وقت ما

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فریده حسوده و بیشعور که اینجوری حرف‌میزنه.زهرا هم اعتماد به نفسش پایینه و دنبال دیده شدنه

تجربیاتم در هر زمینه ای رو باهاتون به اشتراک میذارم در عوضش برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان عج الله صلوات بفرستید
چون به حرفی واکنش نشون داد که دلیلی پشتش نبود و‌با بدبینی تمام پیش رفتو در ادامه هم فقط خواست طرف رو ...

چ دلیلی عزیزم باید میبود

فریده حسوده و بیشعور که اینجوری حرف‌میزنه.زهرا هم اعتماد به نفسش پایینه و دنبال دیده شدنه

عزیزم چرا اعتماد به نفس ش پاینه و دنبال دیده شده ن

فریده شعور حرف زدن ندارد زهرا بسیار کینه ای است و با رنگ پوستش کنار نیامده استدوستیه آن سه نفر با ف ...

زهرا ب چ حاشیه ای میرود و چرا

چرا

چرا فریده یکم حرفشو مزه نکرد و با خودش نگفت ممکنه حرفم زشت باشه ناراحت بشه ؟ این جمله رو به هرکسی بگی احتمالا خوشش نیاد 

زهرام ازونطرف حال خودشو نمیفهمه کوتاه نمیاد ، از حرف فریده خوشش نیومد پس خودشم باید در همون حد یه جوابی بده ، نه اینکه رگبار توهین و تحقیرارو بگیره به فریده 

بنظرم تا وقتی هردو آداب صحبت کردن بدون توهینو یادگرفتن اونوقت باهم بشینن حرف بزنن

عاشق خوابم 🦥💜