پیشی_ملوس_گوگولی مدیر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 2072 عنوان اونی که رفته بود برگشت یا دیگه برنگشت | مشاهده متن کامل بحث + 7338 بازدید | 231 پست اون کسی که ترکتون کرد برگشت یا دیگه برنگشت؟کاری کردید برای برگشتش..؟ دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه! 1404/07/27 | 00:02 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 2072 فقط وقتی عاشقشی منتظری برگرده 💔 تجربه کردید شماهم💔 دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 2072 چه کاری مثلا گلم نرفتی سمتش؟پیام ندادی زنگ نزدی دعا نکردی دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
شیما۰۶۱ عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 1530 دقیقا وقتی دیگه ازش متنفر شدم،وقتی آرزو میکردم دیکه برنگرده،فرداش برگشت....قبلش که دلم میخاست برگرده خودمو کشتم تا بیاد،خاضر بودم جونمو بدم ولی فقط یه بار دیگه بغلم کنه...خیلی بد موقع برگشت....
dariaan عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 2305 اونی که رفته حق نداره دیگه برگرده خدا رحمتش کنه خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 2072 کاری نکردم ولی برگشتمن بهش اوکی ندادم بعد از چن وقت برگشت دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
آبی_ترین_دختر_دنیا عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 438 اونکه رفته دیگه هیچوقت نمیاد تا قیامت دل من گریه میخواد زیبا همچون ماه🌚✨
مه_بانو_اروم عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 1975 چند سالته؟ هیچ وقت منتظر اونی که رفته نباش از خدا بخواه که بهتر و با لول تر سر راهت بذاره و بگی ببین عاشق کی بودم کاش بشه منم یه روز تاپیک بزنم مادر شدم باردارممممممممممممممممم 😍
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 2072 دقیقا وقتی دیگه ازش متنفر شدم،وقتی آرزو میکردم دیکه برنگرده،فرداش برگشت....قبلش که دلم میخاست برگرده ... بعد از چقدر..؟🥲 دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
پیشی_ملوس_گوگولی مدیر استارتر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 2072 چند سالته؟ هیچ وقت منتظر اونی که رفته نباش از خدا بخواه که بهتر و با لول تر سر راهت بذاره و بگی ببین ... ۲۲شرایط من یکم فرق میکنه عقدیم و واقا عاشقشم:) دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!
شیمااااجوووون عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 6492 اون پرنسسه من همش میرم دنبالش اشتی میکنیم😂چون میدونم دوسم داره و اخلاقش عنه میرم دنبالش وگرنه نمیرفتم