2777
2789
عنوان

اونی که رفته بود برگشت یا دیگه برنگشت

| مشاهده متن کامل بحث + 7310 بازدید | 231 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماره ای چیزی ازش داریمطمئنی اثر دعا بوده؟ آخه ۲ ماه ک طولانیهواسه کسی ک برگشتش محاله هم ممکنه جواب ...

عزیزم شمارشو نمیتونم بدم‌ چون ایرانی نیست طرف

و برای هر کسی کار انجام نمیده

من دقیق نمیدونم برای دعاس یا چی 

چون پارتنرم رفته بود شهرشون و بعد دو ماه نیاز شد برگرده و رابطش دوباره باهام خوب شد و واقعا عاشقم شد و قصدش جدی شد حالا نمیدونم دعا چقد این وسط تاثیر داشته فقط میدونم بی تاثیر نبوده چون این طرف ب شدتتتت کارش خوبه

میشه یکم بیشتر توضیح بدین امید بشه برامون

خیلی اذیت بودم بی توجهی حتی جنسی،تحقیر ترجیح دادن مادر و دوستاش بمن،حتی خرید خونه تنها میرفتم اواخر انقد خیانت جنسی حتی میکرد ک....

خب من یک بار موقع نامزدی بخاطر فوت نامزد نامزدیم بهم خورد ولی باکره بودم مدام اینو میزد تو سرم

من بخاطر اینک بخاطر فوت نامزد یکبار حرفم افتاد دهن مردم دیگ نمیخاستم مهر طلاقم بخوره بهم ولی آخرسر دیگ شوهر سابقم،ورشکست میلیاردری شدو منو ول کرد و فرار کرد منو نبرد😅باز من احمق پاش موندم تهش دیدم خب نمیخاد میگ نمیخامت منم طلاق گرفتم یادمه انقدر گریه میکردم قبل طلاق ک چرامنو ول کردی تنها فرار کردی منو مقابل کلی شرخر رها‌ کرد

روزی ک تصمیم گرفتم جداشم دگ گریه نکردم احساس میکردم تکلیفم روشن شد احساس میکردم از سردرگمی نجات پیداکردم انقدر سبک بودم ک😉😊الان مجدد ازدواج کردم یک مرد اروم و خوب کنارم دارم و میخام برای بچه دار شدن برم دکتر لطفا دعاکن🥲

هرروز میگم خدایاشکرت ک اون رفت ومن نجات یافتم،بعد طلاق فک میکردم دگ تمومه و شانسی برای ی زندگی و مردخوب ندارم اما خدا خیلی داناو مهربونه الانم ۱۰۰درصد برعکس گذشتمه ،ارامش خونه مستقل توجه عشق خداروشکر مرسی خداااااا🫠

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
نمیخوام فکر کنم اما دست خودم نیست

بیا هر روز با من حرف بزن بهم پیام بده ولی به اون نه هر چقدر بخوای به درد دلت گوش میکنم ولی با اون برنگرد مگر اینکه خودش برگرده با حفظ ارزشت

خیلی اذیت بودم بی توجهی حتی جنسی،تحقیر ترجیح دادن مادر و دوستاش بمن،حتی خرید خونه تنها میرفتم اواخر ...

عزیزم برای منم دعا کن هر جی صلاحه برام پیش بیاد😔یعنی میشه منم ارامشو خوشبختیو ببینم

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

عزیزم شمارشو نمیتونم بدم‌ چون ایرانی نیست طرفو برای هر کسی کار انجام نمیدهمن دقیق نمیدونم برای دعاس ...

میشه درخواستمو قبول کنی

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

عزیزم برای منم دعا کن هر جی صلاحه برام پیش بیاد😔یعنی میشه منم ارامشو خوشبختیو ببینم

چشم گلم 

بله ک میشه از رحمت خدا ناامید نباش و بسپار دست خدا 

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
عزیزم شمارشو نمیتونم بدم‌ چون ایرانی نیست طرفو برای هر کسی کار انجام نمیدهمن دقیق نمیدونم برای دعاس ...

خوش به حالت والا رفتی دعا گرفتی واست جواب هم داده

اون وقت خدا هرچی دعا میکنم نمیشنوه 

خوش به حالت والا رفتی دعا گرفتی واست جواب هم دادهاون وقت خدا هرچی دعا میکنم نمیشنوه

عزیزم گفتم ک نمیدونم تاثیر دعا بوده یا نه 

من قبل از هر چیزی امیدم ب خداس

اون تایم خیلی حالم بد بود و رفتم سراغ دعا نویس اولین بارم بود و اخرین بارمم خواهد بود اونموقع دیوونه شده بودم تو حال خودم نبودم