2777
2789
عنوان

من عروس بده هستم

210 بازدید | 24 پست

میگن کادو به بچت ندادیم چون رسم نداشتیم عوضش بعدا یه تومن دادیم همونم از پولای خودمون خرج کردیم پدرشوهرت نداد

میگن تو عروسیت لباس اینا برات نگرفتیم چون رسم نداشتیم عوضش به نیم ست برات گرفتیم

میگن جشن دندونی به بچه خواهرشوهرت گرفتیم چون خودش گفت تو هم اگه وسایل میاوردی برای بچت آش میپختیم جشن میگرفتیم

میگن مسافرت رفتنی بهتون نمیگیم چون خودتون کم میاین خونمون اگه هرروز میومدین متوجه میشدین

میگن برای بچه خواهرشوهرت سوغاتی میخریم چون اونا به ما هدیه میدن ما جبران میکنیم

میگن به اونا خرید میکنیم خودشون پولشو داده بودن بخاطر همین به شما نگرفتیم

از طرفی میگن خواهرشوهرت اینا قرض اینا زیاد دارن ۲تومن براشون میمونه!بالاخره باید هواشونو داشته باشیم

میگن به بچه خواهرشوهرم هدیه دادیم چون اون وسیله رو سیسمونیش نبود

میگن بچه خواهرشوهرتو نگه میداریم اگه تو هم بچتو بدی نگه میداریم و متاسفانه نمیتونم اعتماد کنم

عذاب وجدان دارم بهم همیشه این حسو میدن که مشکل از منه،بد بینم کینه ای هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم قطعا تو نمیتونی اونارو تغییر بدی اما میتونی رفتارتو با اونا تغییر بدی ، من حالتو درک میکنم ، فامیل شوهر منم خیلی از این کارا میکنن ،من از گلایه کردن بدم میاد و گلایه هم بکنم مادرشوهرم چرت و پرت میگه ، تنها کاری که تونستم بکنم اینه که تاااااا بتونم ازشون فاصله میگیرم ، حداقل اینجوری یه ذره آرامش بگیرم

خب انقدر توقع نکن راست میگن

متاهلی؟اگه برات مهم نیست عیدی چی میارن و عروسی میگیرن یا نه و مناسبتا هدیه میدن یا نه و شوهرتو حمایت میکنن یا نه حرفتو می‌پذیرم وگرنه شعاره

معلومه با سیاستن ولشون کن میخوان ن سیخ بسوزه ن کباب همش بهونه بگو باشه درک برام کاری نمیخواید بکنید ...

همه ی اینارو میگن بخاطر اینکه شوهرم اعتماد کنه و هرچی داره تقدیم کنه

شوهرتم باهاته؟

شوهرم الکی بهم میگه آره تو راست میگی ، بعد کافیه یه کاری کنه یا چیزی بخره براشون یا دعوتشون کنه یا ازش چیزی بخوان حتی جونشم فداشون می‌کنه ، خیلی حرس میخورم و آتیش میگیرم ولی چی کار میتونم بکنم اونا خانوادشن و براش خیلی عزیزن 

عزیزم اونا سیاست دارن دیگه ، البته سیاستشون کثیفه که دروغ میگن ، برای منم خیلی پیش اومده من ازشون متنفرم ‌‌وشدیدا سرد شدم نسبت بهشون   

عزیزم اونا سیاست دارن دیگه ، البته سیاستشون کثیفه که دروغ میگن ، برای منم خیلی پیش اومده من ازشون مت ...

دلم میخواد اونقدر شرف داشته باشن بگن آره به دخترمون کردیم به پسرمون نکردیم نه اینکه هربار یه دروغ بهم ببافن

قشنگ معلومه زرنگن توام زرنگ باش بگو اگه میخواستم وسیله بیارم که خودم ناقص نبودم خودم درست میکردم و مثلا از این جوابا پرروها

اصلا عذاب وجدان نداشته باش به شوهرت بگو اصن من بد من کم کاری کردم اونا اگه خوب بودن خوبی میکردن منم یاد بگیرم