2777
2789

من هر روز ۸ صبح کلاس دارم اینا تا ساعت ۲ شب میخوان بیدار باشن بعد بهشون میگم یه ساعت تعیین کنید که خاموش کنیم میگن ساعت ۲ میگم خیلی دیره من ۸ کلاس دارم کلی توضیح میدم قانع نمی‌شن ۲ بشه ۱۲ مثلا 😭

بعد میگم باشه خاموش نکنید حداقل سر صدا نکنید نمیدونید دوستاشون میریزن تو اتاق یهو بلند میزنن زیر خنده 

من واقعا سال‌های قبل ک خوابگاه نیگرفتم از این مشکلات نداشتم یه ساعت تعیین میکردیم بخوابیم 

بچه ها دعا کنید اتاقم عوض کنم خیلیییی دارم اذیت میشم 

انقد باهاشون بحث کردم هیچ فایده ای نداشت 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

اخی عزیزم برو از اون اتاق

😭😭😭😭😭😭دعا کن عوض کنن برام برم خوابگاهی ک پارسال بودم سخت جابه جا میکنه سر پرستی 

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاک تو سر احمقشون 

کلا یکی خوابه تو اتاق باید مراعات کنن

سرپرست ندارین 

ما 11 خاموشی بود

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

خب صبح ها هم که اون ها خوابن شما سروصدا کن آهنگ بذار و...اعتراض کنن جوابشون را بده تا به یه توافقی ب ...

این اسگلام ۸ صبح کلاس دارن همه شون

اونا دانشجو نیستن ،شما اشتباه میکنید،، ،،، اونا گاوووو به تمام معنا تشریف دارن

من اشتباه میکنم ؟

اگه برات امکان پذیره حتما با مسئول خوابگاه صحبت کن و حتما هم اتاقت رو عوض کن ، شاید یکی دیگه هم از ص ...

جالبه اینا خودشونم ۸ صبح کلاس دارن

اره دیگه اگه گاو نبودن مراعاتتون رو می کردن ....شما اشتباه گرفتید اون گاوها رو با دانشجووو

دعا کن با اتاقی ک پارسال بهم دادن جابه جا کنن اونجا خیلی راحت بودم😭😭😭😭