2777
2789
اون یکی دامادمون خیلی سیاست داره الکی زبون میریزه و کلی هم به بابام زحمت میده ولی بازم اونها رو بیشت ...

بیخیالی طی کن نه شوهرتو میتونی تغییر بدی نه باباتو، این روزاام میگذره برمیگردی خونه ی خودت ایشالا به سلامتی زایمان میکنی خانواده ی خودتو میسازی 

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیالی طی کن نه شوهرتو میتونی تغییر بدی نه باباتو، این روزاام میگذره برمیگردی خونه ی خودت ایشالا به ...

دقیقا من تو این ۴ سال خودمو پیر کردم ولی اینا عوض نشدن. گاهی با خودم میگم نکنه گناه کردم که این همسر  رو انتخاب کردم که بابامو اذیت میکنه؟ گاهی میگم کاش اصلا ازدواج نکرده بودم . 

🩵

دقیقا من تو این ۴ سال خودمو پیر کردم ولی اینا عوض نشدن. گاهی با خودم میگم نکنه گناه کردم که این همسر ...

منکه از بیرون دارم میبینم بیشتر بابات داره شمارو اذیت میکنه با توقعاتش و بی محلیش شما بخاطر تعصب یا دوست داشتن مشکل و از سمت همسرت میبینی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منکه از بیرون دارم میبینم بیشتر بابات داره شمارو اذیت میکنه با توقعاتش و بی محلیش شما بخاطر تعصب یا ...

اره درست میگی عزیزم یه بارم با یه مشاور صحبت کردم همین رو گفت منظورم اینه که همسرم کوچیکتره میتونه با یکم احترام بیشتر دل پدرم رو بدست بیاره ولی اینم لجبازه پدرمم که عوض بشو نیست

🩵

اره درست میگی عزیزم یه بارم با یه مشاور صحبت کردم همین رو گفت منظورم اینه که همسرم کوچیکتره میتونه ب ...

لجباز نمیشه گفت هرکسی اخلاقش یجوره دیگه، منم مثل همسرتم چرب زبون نیستم کسی تحویلم نگیره منم کاریش ندارم

خودتو بذار جاش مادرشوهرتم بذار جای پدرت ببین انتظاری که داری از همسرتو خودت بودی انجام میدادی، البته باز اینم زیاد درست نیست شاید شما برونگرا و پرحرف و اجتماعی تری 

1
5
10
15
20
25
30
35
40