2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همین مردم هرکارررر کنی ی حرف از مغزشون درمیارن میگن حیف جوونی ادمه ک بخاطر حرف مردم ب باد بره

آره بخدا 

واس مردم مگه زندگی می‌کنه ادم 

بگن هرچی میخان 

بلاخره خسته میشن میرن سراغ سوژه بعدی😂

😍Maman delvin khanoom😍

به هیچ وجه من موردایی میشناسم که این موضوع براشون پیش اومد الان از بعضی مجردا بیشتر خواستگار دارن دی ...

خیلی حالم بده هنوز فک و فامیل نمیدونن همه میگن کی عروسی میگیری دوهفته دیگه هم مراسم داییمه اونجا قراره کلی سراغ شوهرمو بگیرن و بگن کی عروسی میگیری نمیدونن دارم جدت میشم برام سنگینه

جدی؟ یعنی مهم نیست؟

اره ک مهم نیس 

اینهمه دختر سالی یه دوس پسر عوض میکنن اب از اب تکون نمیخوره میکن جوونی کرده خدا بخشندست 

حالا یه نفر شرعا و قانونا زیر نظر خونواده یه تایمی با یکی بوده تفاهم نداشتن جدا شده باید عیب باشه؟!  

من روحیم خیلی ضعیفه 🙁

نمیدونم مشکلتون چیه

اگه حل شدنی هست جدا نشین اگه نیست خدابزرگه کمکت میکنه

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

اره خودمم میگم ولی از قضاوتا میترسم

مردم خوب باشی قضاوت میکنک بد باشی قضاوت میکنن 

اصلا نردم کی هستن

مگه زندگط خودشون بی مشکله؟

یا فردا تو بری زجر بکشی بدبخت بشی کی کمکت میکنه کی بفکرتع به قران هیچکس

ول کن برا دل خودت زندگی کن .

ضعف نشون نده

لطفا لایک نکنید .