2777
2789
عنوان

چه واقعیت قشنگی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 30 پست
عااالی آهنگ ها اصفهونی واقعا بین زمین و آسمون مونده دلم من منتظرم یکی ازت خبر بیاره

از صبح چند بار گوش کردم....واقعا این آهنگ پاییز را پاییز تر کرد

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از صبح چند بار گوش کردم....واقعا این آهنگ پاییز را پاییز تر کرد

این اهنگ شو گوش دادین چـه كنم اي مـاه تـابـان زغمت درشام هجـران چه كنم زغمت چـون سازم شده بسته ره پروازم چه شود

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

این اهنگ شو گوش دادین چـه كنم اي مـاه تـابـان زغمت درشام هجـران چه كنم زغمت چـون سازم شده بسته ره پر ...

بله

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
زنده باد دارین هاا دوری و قسمت و حکمت همگی بهانه‌ هس و در رهت جان میده

کاش...

کاش...

بدون انجام کاش ها ای کاش ها نشدن ها به وجود آورده همیشه اینجور بگم براتون ک تو انتخاب می کنی که پاییز  فصل زیبایی ها و آرامش ها باشه یا فصل دلتنگی ها خب زیبایی ها رو انتخاب کن انجام ها برسان تا لحظات اوج آسمون آبی پیش تجربه کنی میگن یکساعت یا چند ساعت لحظات اوج آسمونی کنار ادم حست بگذرونی برابر با صدسال اون چندماه 

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

بدون انجام کاش ها ای کاش ها نشدن ها به وجود آورده همیشه اینجور بگم براتون ک تو انتخاب می کنی که پایی ...

درسته پاییز که پادشاه فصل هاست

آخـرش هم زیر این خاک آرام خواهـیم گرفت خب مایی ک روی این زمین باید لحظات اوج آسمونی هارو درک کنه ت ...

جُستن

یافتن

و آنگاه

به اختیار برگزیدن

و از خویشتنِ خویش

بارویی پی‌افکندن

اگر مرگ را از این همه ارزشی بیش‌تر باشد

حاشا، حاشا که هرگز از مرگ هراسیده باشم

جُستنیافتنو آنگاهبه اختیار برگزیدنو از خویشتنِ خویشبارویی پی‌افکندناگر مرگ را از این همه ارزشی بیش‌ت ...

چقدر شعر خوب عالی ،ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

چقدر شعر خوب عالی ،ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا‌

در زندگی فقط یک خوشبختی و آرامش وجود دارد:

عشق بورزیم و به ما عشق بورزند.

فروغنیماسهراببیشتر شعر نو

عاالین شاعرها انتخابی تون اونجا ک سهراب میگع ک  و او به شیوه‌ی باران پر از طراوت تکرار بود همون حس اوج اسمونی ک گفتم اصلا خاموش نمیشه هست چندساعت کنار هم باشن برابر صدسال آرامش دارن

فقط ارتباط پاک سالم مثبت