داشتم تو اکسپلور میگشتم اتفاقی چن تا پست از بچه های خوابگاهی برام تو اینستا اومد که اتاق های خوابگاه شون رو گذاشته بودن و رو تخت هاشون رو پر از عروسک کرده بودن. خیلیییی تعجب کردم مگه خوابگاه عروسک میبرن؟ شماها میبرید؟ سنی ازمون گذشته...
🖤ای خدایا به آرزوی من نگاه کن 💔آرزوم اینه از شهرمون برم و دیگه اینجا برنگردم. اینجا افسرده شدم بزرگترین آرزومه. توروخدا برام صلوات بفرستید به آرزوم برسم 🖤
من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
منم یه عروسک دارم جونم به جون نداشته اش بسته است🎀😂
پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف میکنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمیکنم مگر اتفاقی