starstary0069 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 2878 عنوان کیا تجربه تزریق چربی ب صورت دارن 53 بازدید | 11 پست چربی خوبه؟؟ زیاد درد داره ؟؟؟قشنگ میشه یانه ؟؟؟ژل تمدید میخواد پول ندارم ولی هزینه چربی خبر ندارم😂چربی بعدش پوستو شل میکنه یاجذب میشه؟؟؟ الیس الله ب کاف عبده خداوند برای بندگانش کافیست، درخواست دوستی ندید شرمنده نمیپذیریم متأهل ومتعهد 1404/07/26 | 23:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsaaa72 عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 10526 من بعد از کلی تحقیق آخرش ژل زدمتو هم قبلش یه کم مطالعه کن تحقیق کن بعدش پشیمون نشی خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️
starstary0069 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 2878 من بعد از کلی تحقیق آخرش ژل زدمتو هم قبلش یه کم مطالعه کن تحقیق کن بعدش پشیمون نشی چرا چیشد مگه الیس الله ب کاف عبده خداوند برای بندگانش کافیست، درخواست دوستی ندید شرمنده نمیپذیریم متأهل ومتعهد
mahsaaa72 عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 10526 چرا چیشد مگه شاید اصلا خوشت نیات بعدش و پشیمون بشی بعد دیگه ای چاره ای نیست و اینکه خیلیا میگن گلوله گلوله میشه بعدش چربی من حتی رفتم دکتر مشاوره ولی بعدش هم خودم پشیمون شدم هم شوهرم گفت دیگه اجازه نمیدم بری اتاق عمل و بیهوش بشی خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️
starstary0069 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 2878 شاید اصلا خوشت نیات بعدش و پشیمون بشی بعد دیگه ای چاره ای نیست و اینکه خیلیا میگن گلوله گلوله میشه ب ... واقعا بیهوش میکنن فکر میکردم بیحسی میزنند اگه از ژل راضی نبودم میتونم خارجشون کنم درسته ولی چربی نمیشه الیس الله ب کاف عبده خداوند برای بندگانش کافیست، درخواست دوستی ندید شرمنده نمیپذیریم متأهل ومتعهد
mahsaaa72 عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 10526 واقعا بیهوش میکنن فکر میکردم بیحسی میزنند اگه از ژل راضی نبودم میتونم خارجشون کنم درسته ولی چربی نمی ... نمیدونم شایدم بیحس میکنن ولی شوهرم بعد عمل بینیم کلاً اتاق عمل رو ممنوع کردآره عزیزم از ژل خوشت نیات میتونی آنزیم بزنی همش میره خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️
starstary0069 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 2878 نمیدونم شایدم بیحس میکنن ولی شوهرم بعد عمل بینیم کلاً اتاق عمل رو ممنوع کردآره عزیزم از ژل خوشت نیا ... تاپیک هاتو خوندم وزنت ۴۴بود نمیدونم درست گفتم وای من استخونم وزنم ۵۰قدم ۱۷۵ صورتم استخونی الیس الله ب کاف عبده خداوند برای بندگانش کافیست، درخواست دوستی ندید شرمنده نمیپذیریم متأهل ومتعهد
mahsaaa72 عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 10526 تاپیک هاتو خوندم وزنت ۴۴بود نمیدونم درست گفتم وای من استخونم وزنم ۵۰قدم ۱۷۵ صورتم استخونی اره عزیزمولی کلا ریزم شبیه دخترای ۱۵ ساله صورتم استخونی نیست اتفاقاً فقط دوست داشتم تغییر کنم چون بینیمو عمل کردن بعدش رفتم ژل چونه و ژل گونه زدم الان ۴۶ونیمم با قد ۱۵۶تقریباً خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️
starstary0069 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 2878 [QUOTE=398830215]اره عزیزم ولی کلا ریزم شبیه دخترای ۱۵ ساله صورتم استخونی نیست اتفاقاً فقط دوست داشتم تغییر ک ...[/QUخوبی ب نظرم من ۲۳سالمه مامان یه بچه پنج ساله وای وزنم الیس الله ب کاف عبده خداوند برای بندگانش کافیست، درخواست دوستی ندید شرمنده نمیپذیریم متأهل ومتعهد
mahsaaa72 عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 10526 [QUOTE=398830215]اره عزیزم ولی کلا ریزم شبیه دخترای ۱۵ ساله صورتم استخونی نیست اتفاقاً فقط دوست داش ... منم دوتا بچه دارم پسر بزرگم ۱۲ سالشه میرم مدرسه فکر میکنن خواهرشمراستش من اصلا دوست ندارم چاق شم ولی گاهی اینقدر میگن چاق شو از خودم بدم میات صورتم استخونی نیست از وقتی ژلم تزریق کردم گردِ کوچولو شده اتفاقاً ولی اطرافیان نمیدونم چرا نمیتونن ساکت شن خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️
starstary0069 مدیر استارتر عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 2878 منم دوتا بچه دارم پسر بزرگم ۱۲ سالشه میرم مدرسه فکر میکنن خواهرشمراستش من اصلا دوست ندارم چاق شم ولی ... خوبی که عزیزم دهن ادام ها هیچوقت بسته نمیشه مهم خودت وشوهرته هزینه ژل چند شد من هزینشوندارم خدا خودش معجزه کنه فردابیدارشم خودمو چاق البته چاق خشگل ببینم😂🤲🤲 الیس الله ب کاف عبده خداوند برای بندگانش کافیست، درخواست دوستی ندید شرمنده نمیپذیریم متأهل ومتعهد
mahsaaa72 عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 10526 خوبی که عزیزم دهن ادام ها هیچوقت بسته نمیشه مهم خودت وشوهرته هزینه ژل چند شد من هزینشوندارم خدا خودش ... تقریبا۱۵ تا شد خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️