2777
2789
عنوان

استخدامی سرایدار و خدمتگذار مدرسه

1206 بازدید | 51 پست

خانما ما خونه و پس انداز نداریم حقوق شوهرم به زور ماهی 28بشه یا نه اطرافیان هم خیلی ادمو قضاوت میکنن  طوری رفتار میکنن انگار مال و شغل ارزش ادما رو مشخص میکنه منم خیلی زود رنجم به نظرتون این ازمونو شرکت کنم یا نه 

بله چرا که نه ...

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازمونش کیه زنم میخوان؟

زوج سرایدار می‌خوان که داخل همون حیاط مدرسه هم بهشون اقامتگاه میدن

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بله چرا که نه ...

از واکنش اطرافیان میترسم 

چند مدت تو شرکت خصوصی کار میکردم خیلی رفتار بدی داشتن خودشون هیچی نیستن ولی طوری رفتار میکردن انگار چیزی از من کم شدع 

از واکنش اطرافیان میترسم چند مدت تو شرکت خصوصی کار میکردم خیلی رفتار بدی داشتن خودشون هیچی نیستن ولی ...

برای اطرافیان که زندگی نمیکنی ..خیلی ها از خداشونه بشن سرایدار مدرسه که راحت بتونن پس انداز هم کنن و زود صاحبخانه بشن 

گور بابای حرف و نگاه مردم