2777
2789

سر مزار شهید زبر جدی رفتم دعا میکردم یه خانوم ۷۰ سال بهم گفت مشکل داری بچه دار نمیشی اومدی گفتم مجردم و۲۵ سالمه یه جوری گفت واااا دختر چرا ازدواج نکردی هی خواست دلیلش بدونه منم کفری شدم گفتم الان ۴۰ سال ازدواج میکنن ولی هنوزه که هنوز خرفش قلبمو درد اورد و پیش شهید گریه کردم 

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیرزن هفتاد ساله بوده هاااتو دهه بیست جامونده

هرچی من حساسم خیلی دلم شکست یه جوری گفت وا نوه من هم سن تو چند سال شوهر پولدار داره

واسه حرف آدم قدیمی که همه دغدغشون شوهر کردن بوده غصه میخوری

گریه دارم میکنم چون نقطه ضعفم شده فامیلای مامانمم خیلی تیکه میندازن

همیشه احساس میکنم این ادما مریض وروانی هستنچطوریه یه ادم شعور نداره این حرفو نزنه؟

تازه بلاگر اینستا بود مامان شهرزاد 

این پیرزنا چرا انقدر فضولن تو کار همه سرک میکشن ولی حالا موضوعی هم نبوده که بخوای بخاطرش گریه کنی سن ...

دقیقا هی میخواست بدونه چرا بدتر فامیلای مادرم از بس بهم تیکه انداختن یه غم تو گلومه