2777
2789

همیشه ازش به بدی یاد میکنم مادر  پدرمه اصلا به مامحبت نمیکرد درعوض حسااااابی هوای عمم وبچهاشو داشت ومحبتشون میکرد

دیشب اومد تو خواب گفت فکر نکنی پشت سرم حرف میزنی من نمیشنوم باحالت دعوا  چقدربدم اومد ازش

خوبه دیگع بنده خدا گفته  دیگع غیبت منو نکن من ی دختر عمه داشتم با اینکه حتی ی ساعتم مادرشوهرشو نگه نداشت یا  مادر شوهر خدا بیامرزدش برای این ثانیه ای زحمت نبود همیشه  الکی   غیب اون خدا بیامرز  رو میکرد تا اینکه  ی بار خواب می بینه  ب قول خودش کلا انگاری  تو بیداری می بیندش  وی حرفای بهش میگه الان چندین ساله  از ایم ماجرامیگذره ودیگه ندیدم دختر عمه غیبت اون بنده خدا را بکن ب هرحال دست اونا ازاین  دنیا کوتاه  وحرف زدن پشت مرده پ

چه فایده

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ظلم بهت نکرده نمیتونی ازش بد بگی چون مرده هم نفرینش میگیره هم دعاش

به نظرت اینا ظلم کردن یاخیر

چهارپنج سالم بود ماوخانواده عمم با مادربزرگم تو یه خونه بزرگ زندگی میکردیم

بچه عمم گریه میکرد بغلشون میکرد نازشون میکرد بوسشون میکرد ازجیبش شکلات درمی اورد میدابهشون بخورن بعد به ماکه بچه پسرش بودیم چشم خوره میرفت که براشماندارم 🥹

غذادرست میکرد میرفت تو اتاق عمم درم میبست ومیداد به بچهای عمم بعد عمم میدید داریم پشت پنجره نگاه میکنیم  پرده میزد مه مانبینیم🥹

بابام میرفت بیرون این ننم باعمم باهمکاری هم خون میکردن تو جیگرمادرم ومن بچه بودم وکاملا درک میکرد واشکای مادرمو میدیدم🥹

مامانم خورشت هویج درست کرده بود من دوست نداشتم داشتم گریه میکردم که نمیخورم مادربزرگم به پدرم گفت ننه اینو ۱۳یا۱۴سالگی شوهرش بده بره بدرد نمیخوره🥹

با بچهای عمم خوراکی میخرید جلو ما امابه مانمیداد🥹

بگم یا کافیه..... 😭