2777
2789
عنوان

ما مردها هم دلمون میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 46 پست
میتونی نیای تو تاپیکش اون خانوم حتما الآن بیمارستان کنار بچشه این آقا نمیتونه اونجا باشه بیمارستان ا ...

دقیقا بخش اطفال بستریه و اونجا همه خانم هستن با بچه هاشون آقا راه نمیدن تا یکساعت پیش هم بیمارستان بودم دائم در تماس هستم اما خب چکار کنم راه نمیدن بخدا فقط ساعت ملاقات آقا راه میدن اما 24 ساعته میرمو میام

یک مرد متاهل هستم و اینجا برای یادگیری و نکات کلیدی زندگی خانمها  مطالبی میخونم که شاید بتونه در زندگی کمکی کنه و از تجربیات دیگران در رابطم با همسرم استفاده کنم 🌹

از کجا میدونی نمیدونه خانومش عضو نی نی سایته؟ بعدشم مگه چه واکنش منفی بوجود اومد درکت نمیکنم الحمدال ...

لطف کنید حاشیه نبرید تو کامنت دیگران دخالت نکنید بهرحال هرکس نظری داره من بی احترامی نکردم اگر کرده باشم استارتر آقاس میتونه جواب بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جای اینکه اینجا باشی برو همراه زنت باش با اون درددل کن دلداریش بده

هستم خانم محترم اما آقا تو بخش اطفال راه نمیدم هی میرمو میام سر میزنم سالن انتظار میشینم چیزی لازم داشته باشه میبرم تماس تصویری میگیرم و و و... 

یک مرد متاهل هستم و اینجا برای یادگیری و نکات کلیدی زندگی خانمها  مطالبی میخونم که شاید بتونه در زندگی کمکی کنه و از تجربیات دیگران در رابطم با همسرم استفاده کنم 🌹

ان شاءالله خدا همه ی بیماران رو شفا بده فرزند شما رو هم همینطور🤲🤲

ممنون از شما،🙏

سلامت باشید🙏

خوب خداروشکر والا انقد دیگران جواب الکی دادن انگار چی گفتیم ب شما

مشکلی نیست اما یه جاهایی دل آدم میگره  و بغض خفت میکنه دیگه مجبوره یجوری خودشو خالی کنه

هر روز براش صدقه بدین ،دفع بلا بشه از دختر گلتون

بله حتما

باااااااااااشههههه توخوبی

بیخیال لطفا 🙏

مشکلی نیست اما یه جاهایی دل آدم میگره و بغض خفت میکنه دیگه مجبوره یجوری خودشو خالی کنه

خدا سلامتی بده

ولی بهرحال شاید خانومت دوست نداشته باشع با دیگران چت کنی 

اگر میدونه داستان جداس

خدا سلامتی بدهولی بهرحال شاید خانومت دوست نداشته باشع با دیگران چت کنی اگر میدونه داستان جداس

ممنونم سلامت باشید

اما چیزی ندارم که بخوام قایم کنم

برای دخترتون سوره حمد خوندم انشالله خیلی زود سلامتیش رو به دست بیاره به حق آقا اباعبدالله الحسین 🤲

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)