2777
2789
عنوان

دیشب خواب مادربزرگمو دیدم چقدر واقعی بوووود وای

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره باحالت خیلی بدی بهم گفت

خدا رحمتش کنه .درک نمیکرده ک فرق بزاره چقدر دل شما رو میشکنه .

منم خدا بیامرز پدر بزرگ مادر بزرگ هام همینطوری بودن ولی من مدام خیرات میدم یا فاتحه و قران بخدا خیرش مدام تو زندگیمه

لطفا لایک نکنید .

گناه داره دستش از دنیا کوتاهه .خدا خیر چند برابر به خودت میده ی بار تست کن بخدا اگر دروغ بگم

به جون بچهام ازته قلبم نمیتونم حلالش کنم   یه بار اومد تو خوابم گفت ماست دلم میخاد نتونستم بزاش خیرات کنم  دلمم نمیخاست

اما به پدرم گفتم اون براش خیرات کرد 

بابا خیلیییییی فرق میزاشت بین نوه پسری ودختری حساب کن بچهای دخترشو باعشق جلو مابغل میکرد بوس نوازش اما  به ما چپ چپ نگاه میکرد بچه بودم اما باتمام وجود تا الان یادمه 

مادر مادرم خیلییییییییی مهربون بود الهی بگردم همیشه بغلمون میکرد موهامونو شونه میکرد نوازش بوس

الهی خدارحمتش کنه عزیزم 🙏

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤
خدا رحمتش کنه .درک نمیکرده ک فرق بزاره چقدر دل شما رو میشکنه .منم خدا بیامرز پدر بزرگ مادر بزرگ هام ...

بچها عمم همیشه تو بغلش بودن جلو مابوس نوازش میکرد 

من چهارپنج سالم بود باچشم غره نگام میکرد هنوز  زجرمیکشم  یادم میاد

به جون بچهام ازته قلبم نمیتونم حلالش کنم یه بار اومد تو خوابم گفت ماست دلم میخاد نتونستم بزاش خیرا ...

بخدا قدیمی ها همه همینجوری بودن خوباشون کم بود خواهر 

تو ی بار ب حرف من گوش کن امتحان کن ببین چ نتیحه ای داره

لطفا لایک نکنید .

بخدا قدیمی ها همه همینجوری بودن خوباشون کم بود خواهر تو ی بار ب حرف من گوش کن امتحان کن ببین چ نتیحه ...

نه همشون اینطورنبودن مادر مادرم خیلییییییی مهربون بود بی نهایت

بچها عمم همیشه تو بغلش بودن جلو مابوس نوازش میکرد من چهارپنج سالم بود باچشم غره نگام میکرد هنوز زجر ...

دلت رو دریا کن 

ول کن محبت اطرافیان رو 

خدا ادم رو عزیز کنه و ببره بالا بیخیال عشقم

لطفا لایک نکنید .