2777
2789
جدی؟

اره من اولش خیلی ذوق کردم  چون کرم خرید بودم فقط یک قسمت خاص میزدم که مشخص بود بعدش دیدم پوستم مقایسه میکنم صد برابر تیره تر شده 

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من اولش خیلی ذوق کردم چون کرم خرید بودم فقط یک قسمت خاص میزدم که مشخص بود بعدش دیدم پوستم مقایس ...

ای وای چه بد پس استفاده نکنم

از ما چه مانده،غیر از آرزو؟!

یه چیز هست البته نخریدم صابون گلوتاتیون و کرمش شنیدم خوبه جلد صورتی داره  استفاده کرده کسی؟

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

چند ماهه میزنی سیاه نکرده بعد چند ماه ؟

اصلا زیاد نمیزنم لوسیونش بعضی وقتا بعد حموم ساق پاهام خشک میشه میزنم نه زیاد تغییر نکرده از نظر سیاهی پوستمم سفیده

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

اصلا زیاد نمیزنم لوسیونش بعضی وقتا بعد حموم ساق پاهام خشک میشه میزنم نه زیاد تغییر نکرده از نظر سیاه ...

مرسی گلم

راضی هستی

والا دوسه بار زدم فعلا اولش روشن میکنه.الان ی کار بر گفت بعد سیاه میشیم ترسیدم ولی پول دادم اخه😂همه هم تعریف کرده بودن خریدارا

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

والا دوسه بار زدم فعلا اولش روشن میکنه.الان ی کار بر گفت بعد سیاه میشیم ترسیدم ولی پول دادم اخه😂همه ...

والا منم ترسیدم ولی خب پول دادم بهش باید بزنم حتی به قیمت سیاه شدن😂

از ما چه مانده،غیر از آرزو؟!