2777
2789
عنوان

شب اول خوابگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 2232 بازدید | 147 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اییی اخی منکه ۱روزم دور از خانواده خونمون نبودم🤷‍♀️

شرایط سختیه 

ن گوشی داری ن کسی رو میشناسی 

وقتی میخوابی ساعت ۴صبح بیدارت میکنن باخودت میگی چ غلطی کردم اومدم سربازی اینجا دیگه کجاست 🤦🏻‍♂️

می فهممت با اینکه خوابگاه نیستم ولی بقیه احساساتم دقیقا مثل خودته بیشتر به خاطر اینده نگرانم واقعا ن ...

دقیقا منم خیلی ذهنم درگیره

همش عذاب وجدان دارم میگم نکنه انقدر خانوادم هزینه کنن انقدر وقتم رو بزارم اخرش نتونم براشون جبران کنم 

شرایط سختیه ن گوشی داری ن کسی رو میشناسی وقتی میخوابی ساعت ۴صبح بیدارت میکنن باخودت میگی چ غلطی کردم ...

ولی راحت شدی دیگه الان شغلتون دولتیه؟ اگه شغل ازاد میخواستی نمیرفتیم اتفاقی نمیوفتاد کلا سربازی با اینکه دخترم اعتقاد دارم پسرارو دوسال از زندگی عقب میندازه اونم تو مهم ترین سن

تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️

روزای اول ادم میره هی دلش میخوا گریه کنه بعدش اوکی میشهمن چند روز اول عر میزدم ن اینکه بجه ننه باشم ...

اره به جوریه 

من گریم نمیگیره اما حس و حالش خیلی مضرخرفه دلم میخواد ول کنم برگردم

دقیقا منم خیلی ذهنم درگیرههمش عذاب وجدان دارم میگم نکنه انقدر خانوادم هزینه کنن انقدر وقتم رو بزارم ...

وای دقیقااااااا حالا تو دولتی من ازادم کلی بابام باید پول شهریه بده کارگر مردمه خیلی خیلی خیلی عذاب وجدان دارم😭

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
ولی راحت شدی دیگه الان شغلتون دولتیه؟ اگه شغل ازاد میخواستی نمیرفتیم اتفاقی نمیوفتاد کلا سربازی با ا ...

من ۲۰روزه ک تموم کردم 

کارم فعلا ازاده 

ولی درکنارش میخوام دولتی هم پیدا کنم ولی متاسفانه نیست. 

چرا عزیزم هر کی یه جوری در گیره فکر اینکه انتخابم درسته یا نه فکر هدر. دادن عمر و وقتم نمیزاره بخواب ...

ب این فک کن من دختریم اجازه ندارم برم دانشگاه ی شهر دیگ

اقایون بیشعور ک اینجا تشریف دارن درخواست ندن

من ۲۰روزه ک تموم کردم کارم فعلا ازاده ولی درکنارش میخوام دولتی هم پیدا کنم ولی متاسفانه نیست.

ولی کار آزاد بهتره دو تا کار آزاد....

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

من ۲۰روزه ک تموم کردم کارم فعلا ازاده ولی درکنارش میخوام دولتی هم پیدا کنم ولی متاسفانه نیست.

ایشالا پیدا میکنین قول میدم اوه اوه هنوز داغی پس تا اخر عمر خاطره داری😂

تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️