2777
2789
عنوان

بابام بیرونم کرد

171 بازدید | 13 پست

باردارم ویار شدید دارم تا چییی میخورم بالا میارم

از سروصداشون و صدای تلدیزیون گفتم چقد داد میزنید حالم بد شد، رفتم تو ی اتاق دیکه، اومد گفت از اینجا برو

نون مفت نداریم بدیم ب کسی(تمام خورد و خوراکمو خودم بردم)

شوهرم رفته بود عیادت یکی بهش گفتم دلم برات تنگ شده بریم خونه خودمون دیگه همه نقامو اوردم سر شوهرم ک نمیگی دلم برات تنگ شده بغل مبخام و ....

الانم فردا بخاطر کارم ساعت ۵ونیم صبح برم خونه بابام.

ولی تا شوهرم رسوندم الکی میرم سمت خونه بعد میرم محل کارم کلید دارم تا سر ساعتش بازش کنم

الان ک دارم گریه میکنم از فکر تهوع اومدم بیرون😅😅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو هفته س خونه بابام، گاهی میرفتم خونه خودم ولی از ویاری ک ب خونم داشتم باز برمیگشتم خونه بابام. امش ...

بدیش اینه شوهرم شب کاری داره، جایی ندارم برم، از این ماجراها هم خبر نداره میبره میذارتم اونجا 

بدیش اینه شوهرم شب کاری داره، جایی ندارم برم، از این ماجراها هم خبر نداره میبره میذارتم اونجا

بگو نمیرم ب بابام ویار شدید گرفتک

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

فکر میکردم فقط تو ازدواجه ک پشتم خالی کرده، ن جهیزیه خرید ن هیچی

الانم باز حس بی کسی دارم

اینکه بخاطر یه سری چیزا باز مجبورم برم خونشون

من داشتم بالا میاوردم بعدم از درد گریه میکردم ک اومد بیرونم کرد

ی پدر چقدر میتونه بی رحم باشه

اره خوب گفتی بگم ب اونجا هم ویار گرفتم

چند هفته ای؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
هفته های اولم ک ویار شدیده

من تا ۱۰هفته خوب بودم. 

۱۰هفته تازه شروع شده🤦🤦🤦 

1
5
10
15
20
25
30
35
40