2777
2789
عنوان

کیا دنبال کارن و پیدا نکردن❓

57 بازدید | 11 پست

چندسالتونه چه رشته ای

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسابداری 31 سال😔

چه سخته بخدا درس بخونی بعد کار خوب گیر نیاری

مجردید؟

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

چه سخته بخدا درس بخونی بعد کار خوب گیر نیاریمجردید؟

ن متاهل 

پسرم همه زندگیمه لطفا برای سلامتیش عاقبت بخیرش و خوش‌بختیش صلوات می‌فرستید؟ جز پسرم کسی رو ندارم‌ هر کس فرستاد بگه منم بفرستم براش
برا حسابداری که زیاده کار

اره خیلی زیاده ولی همش خبره ها میگیرن و کسایی خیلی سابقه دارند 

پسرم همه زندگیمه لطفا برای سلامتیش عاقبت بخیرش و خوش‌بختیش صلوات می‌فرستید؟ جز پسرم کسی رو ندارم‌ هر کس فرستاد بگه منم بفرستم براش
الهی که همه صاحب ی شغل خوب بشن🙃

مرسی عزیزم 

همسرم مدرکش ارشد مهندسی کامپیوتره دریغ از یه شغل خوب واسه رشته کامپیوتر کار هست همه جا متنها شرکت ها ...

درسته واقعا منم رشتم کامپیوتر