کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست
هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم برای نیتم ی صلوات بفرسته؟ هدیش کنه به ام البنین♡؟انشاالله ام البنین واسطه بشن نذر میکنم به پسر بچه ها شکلات بدم به دختر کوچولوها کش مو(: چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚
آره و عادیم هست. مستند نان داغتو نشون گشنه نده برام جالب بود اونموقع ها که دیدم
"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوبترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘