2777
2789

چون پول زیاد خیلی از مشکلات حل میکنه یا باعث میشه یک جوری از مشکلت دور بشی و درکنار سختیها حداقل تفریح و راه حل فراموشی موقتی داشته باشی

فقر خیلی بددده از هر جهت بده

نمیدونم چرا احساس میکنم ثروتمندای واقعی قدر زندگیو نمیدونن

خصوصا اونایی که ثروتشون ارث رسیده

مثلا اگه ازدواج کنن قدر همسرشونو نمیدونن چون خواهان زیاد دارن و...

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجورنیست که فکر میکنی عزیزم ،چراقدرندونیم هم ارث بودهم زحمت

البته منظورم از ثروتمند ادمای خیلی پولدار هستن که بهترین ماشین و خدم و حشم دارن

خودشون فکر میکنن قدر میدونن اما...

من خودم هرچی بیشتر تو باتلاق میرم بیشتر قدر دورانی میدونم که زندگیم بهتر بود

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
بله پول باعث میشه آدم به فلسفه زندگی کمتر فکر کنه..تفریحاتش زیاد بشه.. تنوع داره.. جذاب تره.. اعتماد ...

پول مشکلات حل نمیکنه اما باعث میشه از مشکلات دور بشی 

البته منظورم از ثروتمند ادمای خیلی پولدار هستن که بهترین ماشین و خدم و حشم دارنخودشون فکر میکنن قدر ...

والا منم خونمو تمیزمیکنن ،خریدامو انجام میدن ،ولی خودم درآمد دارم یاهمسرمم کارش استرس زاهست قطعا قدر مالمونو میدونیم 

والا منم خونمو تمیزمیکنن ،خریدامو انجام میدن ،ولی خودم درآمد دارم یاهمسرمم کارش استرس زاهست قطعا قدر ...

عزیزم شما پولدار هستید اما منظور من مثل بچه های ایلان ماسک و بیل گیتس یا بعضی فوتبالیستا مثل رونالدو و....در این حد بود

که واقعا زندگیشون در نهایت رفاه هست