2777
2789

وا 

من با یه آکادمی در زمینه ی مشاوره همکاری میکردم که دیگه از برنامه های من راضی نبود و با من دیگه همکاری نکرد گفت که تو گروه مشاورا بمون دو هفته بعد ادامه می‌دیم 

از اون ور من از یکی از بچه های سال بالایی که تجربه ی مشاوره داشت کمک گرفتم و پیج این یارو رو به دختره دادم 

بعد متوجه شدم که الان داره با اون دختره همکاری می‌کنه 

منم برای حفظ غرورم از کانالی که برای مشاور هاش بود و منم عضو کرده بود لف دادم😐😂 

حالا انتظار دارم بیاد دنبالم التماس کنه که بر گردم😂😂 

دعا کنید بیاد منت کشی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان شما منتظر چه نظری هستی سوالی نپرسیدی

😂😂😂😂😂

‏واقعا هرچی بیشتر جلو میرم با خودم میگم کاش هیچوقت بزرگ نمیشدم، من اصلا دوس ندارم این همه فکر و خیال داشته باشم، کاش بچه بودم و همه بزرگترا واسم تصمیم میگرفتن و نگرانم بودن نه اینکه هرلحظه فکرم درگیر باشه و دغدغه مامان بابام و زندگیم و هزار تا چیز دیگه‌رو داشته باشم..🌱🦋›

خخخ وابسته نباش خرج کنه مشاوری ک خرج نداره ارج نداره خخخخخ

شاید برگرده

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

راست میگینا😭😐😂 درکل می خوام ببینم اینکه از کانالش لف دادم درست بوده یا نه ؟

درست بوده شخصیت خودتو نگه داشتی 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

خخخ وابسته نباش خرج کنه مشاوری ک خرج نداره ارج نداره خخخخخشاید برگرده

وای دقیقا همین 

نمی خوام فکر کنه که اویزون آکادمیشم 

حتی آخرین پیامم جواب نداد احمق خان 

بعد از این فشاری میشم که دختره داره با این همکاری می‌کنه 

الهی پیجت بپره به حق علی