2777
2789
عنوان

دوستم همه رنگ های لاک های منو حفظه

101 بازدید | 14 پست

مثلا میگه اون روز  آبی نفتی زدی 

هفته پیشم سبز زدی 

ترم پیشم به بنفش داشتی  زدی خیلی قشنگ بود

فقط واسه منم نه 

برا بقیه هم حفطه

بعد بهم گفت معمولا لاکت رو می‌کنی 

از پایین نمی کنی از بالا می کنی 

من خیلی تعجب می کنم 

چطوری انقد حواسش به جزییات هست 

بعد خودش بهم میگه من جزیی نگر نیستم 

به دوست دارم تو فلان کلاس می‌خواستیم تعداد جلساتی که اومدیم رو بشماریم 

جلسات رو با تیپ های که من میزدم حفظ بود برای می‌گفت فلان روز فلان لباس پوشیدی فلان روز فلان پوشیدی 🙄☹️

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدا اگه تو کارای مهم زندگیشم که اینطوریه باید بگم ایولا داره ولی اگه فقط به جزئیات زندگی بقیه دقت ...

جزیی نگره 

من قلنج انگشت که می شکنم

سریع میگه نشکن

عصبی میشه 

صداش اذیتش می‌کنه 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

وای می‌‌دونم به سریا خیلی تو نخ ادم می‌رن بی‌دلیل علاف هستن دیگه

تاپیک اخرم رو بخونین، من یه مشکل با یه نوع از خمین دخترای عجیب خوردم که زشته بعد همه رو کنسل می‌کنه و میگه همه عاشقشن میخوان بهش نخ بدن!!!!!!!!!!

من هرچقدر فکر میکنم یادم نمیاد طرف چی پوشیده بود فقط یه رنگ گنگ تو ذهنم میمونه

من اگر خیلی خاص باشه یادم میمونه 

ولی واسه همه نه 

این واسه همه رو حفظه