2777
2789
عنوان

بنظرت 3 سال دیگه کجایی چیه ایندت

204 بازدید | 44 پست

هرچی انرژی بدی به کائنات همون میشه پس خوب بگید

من دوسال دیکه طلاقمو میگیرم بعدش یا با ی ادم درست ازدواج میکنم یا پسرمو برمیدارم میرم آلمان یا کانادا🫠

کارما💫    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم تو رشته مورد علاقم درس میخونم و برای شاغل شدن تلاش میکنم

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{حافظا می خور و رندی کن و خوش باش ولی دام تزویر مکن چون دگران قرآن را...} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

همون شهری‌یم که میخوام

شغلی که میخوامو دارم

و از زندگی لذت میبرم

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

نمیدونم فقط سعی میکنم بالطف خدا ادم خوبی باشم ازخدامیخام بدیاموببخشه پاک کنه جبران کنم و با اینکار یعنی جبران بدیایی که گاهی حتی حواسمم نبوده بهش ... خداسرنوشتی بهتراز قبل برام رقم بزنه

دختر نازم تموم زندگیم 🦋