2777
2789
عنوان

بنظرت 3 سال دیگه کجایی چیه ایندت

| مشاهده متن کامل بحث + 1924 بازدید | 188 پست

کنار همسرم تو یه خونه ویلایی یا اگه نشد یه خونه شیک داشته باشیم زیر یه سقف کنارش بشینم سریال ببینم یه دخمل پسر دوقلو هم داشته باشم تازه خوابونده باشمشون 

هعی چی میشه اگه بشه یعنی خدا واقعا برای منم همسر آفریده ؟ 🥺💔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشگاهم تموم شده و دیگه مدرسه میرم 

کنکور ارشد دادم و رتبم دو رقمی شده و دانشگاه تهران میخونم

ماشین خریدم

روی توسعه فردی خودم کلی کار کردم و یه خانم مستقل با اطلاعات بالا هستم

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

ایمانی قوی ترک غیبت و خودمو بادوتابچه دوقلو کنارم حس میکنم و دوری فاصله بین منوشوهرم تمام شده ومارفتیم پیشش محل زندگیمون 

باعشق کنارش زندگیمون سرمیکنیم 

میشه برامون دعاکنیدامسال عید۷مین سالگردازدواجمون حامله باشم

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

زیر خاکم!

تو چرا؟ 

من سرطان دارم 😢

اصلا زندگی نکردم😢

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

به کائنات و این حرفا اعتقاد ندارم 

فقط همینقدر میدونم که دیروز داشتم حساب میکردم اگر یکی ماهی ۲۰ تومن پس انداز کنه ۲۰ سال دیگه ۴ میلیارد و ۸۰۰ داره که یا این وضع مملکت اون موقع این پول نهایتاً پول یه گوشی معمولی باشه تازه اونم شااااید 

حالا من که هیچی ندارم و اگر امسال از دانشگاه قبول بشم و بعدش کاری چیزی پیدا کنم نهایتاً ۵ تومن بزارن کف دستم 

با این حساب هیچ امیدی به آینده ندارم 

فقط دلم میخواد دانشگاه قبول شده باشم تو رشته ای که دوست دارم 

و لاغر بشم 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

فعلا که باید ارشد بگیرم بعدشم همه سعیمو میکنم برم انگلستان یا کانادا شرکت بزنماگه نشد تو همین کشور م ...

خو همینجا شرکت بزن

مبارزان خوب،هیچ وقت درداشون رو نشون نمی دن!             یه مبارز واقعی باش