الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آخه غم انگیزه، حتی اگر غریبه بود هم غم انگیز بود، چه برسه کسی که شادی های بچگیم رو باهاش دارم، من مع ...
منم تو شرایط اون آدم بود البته فقط خودم میدونستم چقدر دارم کج میرم...البته اون آدم که شما میگی نمیدونم در چه حدی هست ولی من هیشکی بهم توجه نکرد..ولی آیا شما به اون آدم گوشزد کردی یا فقط اینجا این حرفارو میزنی؟ اون آدما تنهاترینن
منم تو شرایط اون آدم بود البته فقط خودم میدونستم چقدر دارم کج میرم...البته اون آدم که شما میگی نمیدو ...
ما همه سعی کردیم، دوبار براش خونه جا به جا کردیم، گفت نمیتونم سربازی برم به هزار پارتی بازی معافش کردیم، گفت مریض روحیم از این دکتر به اون دکتر ببر، از اون روانشناس به اون یکی روانشناس ببر، گفت میخوام تنها باشم دورمون زد، گفت میخوام برم سر کار بریم گذاشتمش سر کار و دزدی کرد، هرکاری براش کردیم تا فقط یک کار انجام بده در نهایت دستمون رو گاز گرفت، خیالت راحت باشه عزیزم، اصلا و ابدا پیش وجدان خودمون شرمنده نیستیم، دیگه کاری نموند که نکرده باشیم
تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت