2777
2789

پسرم ۴ سالشه هرکار میکنم حاضر نیست بدون شلوار پی پی کنه میگه حتما باید شلوار پام باشه بعد میرم دستشویی پی پی میکنم...جیش و پی پیشو میگه ولی تحت هیچ شرایطی بدون شلوار پی پی نمیکنه

تا بحال بچه رو با خودت بردی دسشویی ک بیینه شمای مادر شلوارتو میکشی پایین تا یاد بکیره؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

نه!😐

ینی داخل خود شلوار؟؟؟؟

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا بحال بچه رو با خودت بردی دسشویی ک بیینه شمای مادر شلوارتو میکشی پایین تا یاد بکیره؟

😐😐😐😐

خدایا

پسر۴ ساله رو‌ ببره توالت جلوش بکشه پایین

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

جیش کردن و همینطور بهش یاد دادم اصلا تو خودش جیش نمیکنه همیشه میره دستشویی ولی بدون شلوار پی پی نمیکنه

😐😐😐😐خدایاپسر۴ ساله رو‌ ببره توالت جلوش بکشه پایین

تا بحال گفتم برای مدفوع نه 

در حالت کلی میگم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

جیش کردن و همینطور بهش یاد دادم اصلا تو خودش جیش نمیکنه همیشه میره دستشویی ولی بدون شلوار پی پی نمیک ...

شلوارش میکشه پایین جیشو بکنه؟

اره

خب پس خوبه 

بهش یاد بده برای مدفوع شلوارشو قبل دسشویی در بیاره کامل بزه مدفوع کنار چاه کنه 

یا بگو کنار چاه ه با شلوارش بکشه پایین مدفوع کنه

رو چاه نشینه