nilooooim مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 3103 عنوان دخترم جدیدا شبا میره بغل باباش میخوابه دیگه اونم نمیاد بغل من اونم منو دوسم نداره🥲 139 بازدید | 13 پست خیلی ناز تو بغل باباش میخوابه همین بابایی که بهش بی محلی میکرد پشتشم میکنه به من انقدر مامان بدی بودم که دیگه دوسم نداره 1404/07/26 | 22:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
paeizijooon7371 عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 6032 بابا چیکار داری بذار بخابه بغل باباش از محبتش لبریز بشهحتما ب بچه ام میگی بابات بهت بی محلی میکردباباش خراب نکن پیشش
nilooooim مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 3103 خوبه که خوب هست ولی حس میکنم منو دوستم نداره همیشه پیش باباش ذوق میکنه غذارو از دست باباش میخوره
ستایش۱۳۶۸ عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 3682 عزیزم معلومه از دست همسرت ناراحتیمطمئن باش دخترت دوستت داره ولی چون معوملا باباها کمتر توی خونه هستن به بابا میچسبن من میفهمم چی میگی آخه دخترم همین مدلیه .عاشق باباشه ولی من میدونم اون هنوز بچه هست
nilooooim مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 3103 بابا چیکار داری بذار بخابه بغل باباش از محبتش لبریز بشهحتما ب بچه ام میگی بابات بهت بی محلی میکردبا ... بچه ام هنوز حرفامو نمیفهمه که بگم نه منم چیزی نمیگم از بچگی خودم مجبورش میکردم بچرو بغل کنه
nilooooim مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 3103 عزیزم معلومه از دست همسرت ناراحتیمطمئن باش دخترت دوستت داره ولی چون معوملا باباها کمتر توی خونه هستن ... آره کلا رابطمون جدیدا خوب نیست
paeizijooon7371 عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 6032 بچه ام هنوز حرفامو نمیفهمه که بگم نه منم چیزی نمیگم از بچگی خودم مجبورش میکردم بچرو بغل کنه خب دیگ توام برو بغلشون سه تایی بخابید
nilooooim مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 3103 خب دیگ توام برو بغلشون سه تایی بخابید شوهرم علاقه ای به بغل کردن من نداره مثلا بغلش که میکنم هی تکون میخوره یا نصف شب میبینم جدا شده
ستایش۱۳۶۸ عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 3682 آره کلا رابطمون جدیدا خوب نیست تلاش کن حل کنی ارزش زندگیت بالاتر از اینکه با غم و غصه بگذره
paeizijooon7371 عضویت: 1403/03/18 تعداد پست: 6032 شوهرم علاقه ای به بغل کردن من نداره مثلا بغلش که میکنم هی تکون میخوره یا نصف شب میبینم جدا شده دیگ نصف شب همه اونجور میخابن ک راحتن دیگحساس نباش دنیا دوروزه برو بغلش کن بخاب
nilooooim مدیر استارتر عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 3103 تلاش کن حل کنی ارزش زندگیت بالاتر از اینکه با غم و غصه بگذره نمیدونم خیلی وقته درگیریمون هی قهر و آشتی کلافم
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 22171 خوب هست ولی حس میکنم منو دوستم نداره همیشه پیش باباش ذوق میکنه غذارو از دست باباش میخوره چون ترو بیشتر میبینه باباشو فقط یه تایم کم اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکنه میشه سنم درسته عزیزان