2777
2789
عنوان

افسردگی و شلختگی نجاتم بدین بچه ها😢

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قهوه میخوری؟

ببین قهوه آماده هست ک فقط باید بزنی رو اب جوش و نوش جان کنید

پر انرژی میشی

سخته ولی شدنیه

پیج هایی ک واسه تمیزی هست رو زیاد نگاه کن 

اول کارهای زیر دو دقیقه ایی رو انجام بده

هر وسایلی ک کف سالن ریخته جمع کن هروسیله ایی ک تو سالن میبینی مال اتاق همه روتردام بذار تو اتاق بعد اشپزخونه و ...

حالا برو سراغ اتاقها هر وسیله ایی ک کف اتاقه بذار سرجای خودش 

بعد برو سمت اشپزخونه از ی قسمت اشپزخونه شروع کن بدون هیچ ایرادی اون قسمت رو تمیز کن هی برو قسمت بعدیش 

اهنگ رقصی بذار کارتو تند تر انجام میدی

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

دکتر چکاپ کامل نوشت چیزیم نبودمکمل هارو خودم خریدم همینجوری

انقد نگو حالم بده دارو هم تاثیر نداره. وقتی قبول نداری که دارو بهت کمک میکنه پس استفاده ازش هم فایده ای نداره. ذهنت رو یکم مثبت کن. کاراتو بنویس. یکی بگیر برات مرتب کنه. کاراتم بنویس هر روز . ۳ تا کار که باید انجام بدی رو بنویس. حتی اگه مثلا یکیش شانه کردن مو باشه. و سعی کن سه تاشو انجام بدی ‌ خودت باید به خودت کمک کنی

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

ای خدا آخه کمکی میخواد بیاد شورت شوهر منو اززمین جمع کنه؟خخخ یه جوریه

فدای سرتون دیگه پول می‌گیرند برای همین کارها 

سخت نگیر بعدش خوشایند هست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
وقتی درونش خرابه خرید مثل یه بی حسی موقت عمل می‌کنه بعد که اثرش از بین می‌ره دردش چندبرابر بیشتر برم ...

ای بابا خدا کمکش کنه

خانم همکار شوهرم گرفت

شنیدم کلی درمانش سخت بوده

به بچه دوم فکر نمیکنن

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=HZ1-eeuqNLiW0beK